-16%

Pinarello – Paris disc (FIETS)

Paris is een fiets ontwikkeld en gemaakt om maximaal comfort te garanderen zonder de race spirit van elke Pinarello fiets te vergeten.

Dankzij zijn bijzondere eigenschappen onthult Paris zijn kenmerkende focus op de lange afstand met behoud van het Pinarello DNA.

Oorspronkelijke prijs was: € 4.399,00.Huidige prijs is: € 3.699,00.

Merk: Pinarello
Artikelnummer: PARIS 2022 Categorieën: , , , Tags: , , , ,

PARIS – BUILT FOR ENDURANCE

De Pinarello Paris is de comfortabele endurance racer die alles aan kan. De experts van het PinaLab in Treviso hebben de Paris ontwikkeld om een zo comfortabel mogelijk fiets te creëren waar u de gehele dag op kunt en wilt blijven fietsen.

Bij Pinarello geloven ze dat de beste fietsen voorkomen uit de zoektocht naar de perfecte balans van aerodynamica, gewicht, geometrie, buisdikte en de keuze van het juiste carbon. Pinarello is meester in zijn vak en heeft in de loop der jaren de vorm van het  frame ontwerp geperfectioneerd.

Het concept waarmee de Paris is ontwikkeld is dat van de ultieme endurance fiets. Dit betekend dat in vergelijking met de volbloed racefietsen binnen het repertoire van Pinarello de reach is verkort  en stack verhoogd om een zo comfortabel mogelijke houding te creëren. Ondanks deze uitermate gespecificeerde aanpassingen aan de geometrie om een langere rit duur te ondersteunen hanteert de Paris net zo scherp als u van iedere andere Pinarello gewent bent, markt leidend!

In het ontwerpen van de Paris is inspiratie genomen van de Pinarello Dogma series. Zo zijn de framedelen die cruciaal zijn voor krachtoverdracht (o.a. de onderbuis en liggende achtervork) versterkt om genoeg stijfheid te garanderen. Terwijl de bovenbuis, zitbuis en staande achtervork zijn ontwikkeld om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken.

Een kenmerk dat de Pinarello fietsen onmiskenbaar Pinarello maakt is het asymmetrische design dat ook de Paris helpt in het bereiken van een unieke vorm. De Onda vork is aan de linkerzijde versterkt om de krachten van de schrijfrem te verdragen en de unieke Fork Flap helpt in het sturen van de lucht rond de remklauw. De boven- en onderbuis zijn een fractie naar recht geplaatst om de krachten van de drijfzijde op het frame beter op te vangen.

Geometrie is niet de enige factor die invloed uit oefent op comfort tijdens uw rit, het gekozen materiaal speelt immers een net zo belangrijke rol. Niet alle carbon is gelijk en het materiaal dat gebruikt wordt heeft een grote invloed op de prestaties van uw fiets. Voor de Paris is gekozen voor T600 Carbon van Toray, de beste koolstofvezelproducent van ter wereld. Door Toray’s T600 Carbon te combineren met het juiste polymeer en de beste legtechnieken is het gelukt om de beste endurance fiets aller tijden te maken binnen het middensegment.

De beheersing van Pinarello over het samenspel van geometrie, carbon keuze, asymmetrisch design en aerodynamica laten zien waarom het Pinarello is dat heer en meester is in de wereld van framedesign.

 

Wagenberg 2-Wielers beschikt over een Bike Fitting Systeem waarmee we uw nieuwe Pinarello perfect op uw maten kunnen afstellen.

 

GEOMETRIE:

CE: SEAT TUBE CENTER – END, CC: SEAT TUBE CENTER – CENTER, L: TOP TUBE CENTER – CENTER, A[°]: SEAT TUBE ANGLE, B[°]: HEADTUBE ANGLE, P: CHAINSTAY, T: HEADTUBE, D: BB DROP, R: FORK RAKE , G: FORK HEIGHT, REACH, STACK

 

Specificaties:

 

FRAME SET

FRAME

Torayca T600 UD, internal cable routing, Italian BB, UCI approved

FORK

Paris Onda Fork with ForkFlap™, Tapered head tube

SEATPOST

Pinarello Aero Seatpost

SEAT CLAMP

fsc frontal seat clamp

AXLES DISC

pinarello axle 12×100 & 12×142, tool free removal