-20%

Sensa – Romagna Comp

De Sensa Romagna Comp is het predicaat ‘instapfiets’ voorbij, alhoewel de prijs misschien anders doet vermoeden. Het aluminium frame met carbon voorvork is afgemonteerd met een Shimano 105 groep. Een uitstekende groep die voor vrijwel iedere wielrenner de meest rationele keuze is. Deze onderdelen bieden de innovaties en techniek van de duurdere Shimano groepen, maar dan voor een vriendelijkere prijs. Al met al zorgt dit dat de Sensa Romagna Comp een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Oorspronkelijke prijs was: € 1.249,00.Huidige prijs is: € 999,00.

Merk: Sensa
Artikelnummer: RomagnaComp22 Categorieën: , , Tags: , , ,

Zorgeloos je kilometers maken, dat is waar de Sensa Romagna Comp voor staat. De onderdelen van Shimano 105 (m.u.v. crankstel en remhoeven) zijn betrouwbaar en duurzaam. Het 50-34 crankstel en de 11-32 cassette zorgen dat je in iedere situatie de juiste versnelling tot je beschikking hebt. Zowel in de vlakke polder als in het hooggebergte kun je met de fiets uit de voeten, zonder dat je (dure) aanpassingen hoeft te doen. Velgremmen zien we weliswaar alleen nog op de meer betaalbare racefietsen, de functionaliteit hiervan is nog altijd prima.

De overige onderdelen op de Sensa Romagna Comp zijn voor het grote deel afkomstig van Supra, een eigen merk van Sensa. Stuk voor stuk degelijke aluminium onderdelen die het gewicht (9,5kg) en de prijs van de fiets laag houden. Alleen het zadel en de banden levert Sensa niet zelf, hiervoor is gekozen voor een San Marco Monza en Schwalbe Lugano’s (25mm). Voor wie wielrennen vooral draait om kilometers maken en avonturen beleven is de Sensa Romagna Comp 2022 een uitstekende keus. Met deze fiets val je niet op, maar hoef je ook niet bang te zijn dat je niet mee kunt komen.

Specificaties:

FRAME Lite aluminium 6061 – 2x butted – Hydroformed
FRONT FORK Supra carbon STR8
GROUP Shimano 105 2×11 – FC-RS510 50×34 + 11-32 – Shimano R561 brakes
WHEELS Supra RA Comp
TIRES Schwalbe Lugano 2 25mm
SEATPOST Supra Comp Line 31.6mm
HANDLEBAR Supra Comp Line
STEM Supra Comp Line
SADDLE San Marco Monza Full-Fit – Wide
FRONT HUB Shimano HB-RS400
REAR HUB Shimano FH-RS400
WEIGHT * 9.5KG
AVAILABLE SIZES 49-52-55-58-61-64cm
AVAILABLE COLORS Matt black + grey
Merk

Kleur

Maat

, , , , ,