PINARELLO NYTRO E9 ROAD

De Pinarello Nytro E9 Road Dura-Ace Di2 is een geavanceerde elektrische racefiets die ontworpen is om de traditionele grenzen van racefietsen te verleggen. Deze fiets combineert de kenmerkende eigenschappen van Pinarello met de nieuwste technologieën op het gebied van elektrische ondersteuning. Het frame is gemaakt van TorayCa T900 UD carbon, wat zorgt voor een optimale balans tussen reactievermogen, demping en lichtheid, essentieel voor competitie.

 13.990,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Belangrijke kenmerken van de Nytro E9 Road Dura-Ace Di2 zijn:

  • Onda Vork: Een kenmerkende technologie van Pinarello sinds 2000, ontworpen voor nauwkeurige stuurmogelijkheden, stabiliteit en vermindering van zowel longitudinale als laterale schokken.
  • Asymmetrisch Frame: Pinarello heeft vanaf het begin begrepen dat de kracht die op beide pedalen wordt uitgeoefend gelijk is, maar dat de trekkracht op de ketting alleen aan de rechterkant plaatsvindt. Daarom zijn alle frames geoptimaliseerd om deze ongebalanceerde krachten te compenseren.
  • TQ-HPR50 Aandrijfeenheid: De Harmonic Pin Ring Transmission (HPR) is het resultaat van decennialange ervaring van TQ in de ontwikkeling en engineering van elektrische motoren voor robots, satellieten, ruimtestations en marsrovers.
  • Geometrieën en Afmetingen: De fiets is beschikbaar in verschillende framegroottes, ontworpen om aan de behoeften van verschillende rijders te voldoen, met een gedetailleerde specificatie van de geometrieën en afmetingen voor een perfecte pasvorm.

De Nytro E9 Road is uitgerust met een Shimano Dura Ace Di2 groepset, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte overbrenging. De fiets bevat ook een TQ-HPR50 aandrijfeenheid met een 360 Wh geïntegreerde batterij, die subtiele maar krachtige ondersteuning biedt, waardoor rijders langere ritten en steilere beklimmingen met meer gemak kunnen aanpakken. Het systeem wordt bediend via een geïntegreerde en met Ant+ compatibele fietscomputers.

De Nytro E9 Road Dura-Ace Di2 is een topkeuze voor rijders die op zoek zijn naar de ultieme combinatie van traditionele racefietsprestaties en moderne e-bike technologie, waardoor ze hun fietservaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Kleur

Maat

, , , , ,

Merk