Pinarello – Granger

De veelzijdige GRANGER is overal klaar voor. Hij is geschikt voor elke wiel- of bandencombinatie, past zich aan elke behoefte aan en geeft je de vrijheid om je grenzen te verleggen en de strijd met jezelf aan te gaan.

De GRANGER is ontwikkeld voor Exploration! De Granger is geschikt voor elk terrein, maar komt echt tot leven wanneer je het asfalt ver achter je hebt gelaten.

Afmontage: Shimano GRX 2×11 (RX600/RX810 Mix)

 4.390,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , , , , ,

EXPLORE EVERYWHERE

De nieuwe Granger maakt gebruik van het Frame Total Internal Cable Routing (Frame – TICR) systeem waardoor kabels op een elegante manier in het frame zijn geïntegreerd en bescherming bieden tegen slijtage en de aerodynamica van de fiets bevorderd. Daarnaast maakt de Granger gebruik van Pinarello haar kenmerkende Flat Back Profile waardoor uw bidon verscholen is achter de onderbuis en is de vork uitgerust met de een Fork Flap wat helpt met het stabiliseren van de lucht stroom rond de remklauw. Deze combinatie aan technologieën zorgt voor een reductie en de door u te overkomen luchtweerstand. Waardoor u sneller en langer  kunt fietsen, zelfs op de ruwste terreinen.

Om rijders van alle lengte te voorzien van een vergelijkbare rijervaring maakt Pinarello gebruik van maatspecifieke geometrie. Reach is vergeleken met een traditionele racefiets korter en stack is aanzienlijk hoger om een langgerekte positie voor de rijder te creëren, die meer comfort en een betere besturing biedt. De Granger is uitgerust met een grotere zithoekbuis wat zorgt voor meer vrije ruimte voor de wielen, in combinatie met de achterdriehoek van 430mm maakt dit het mogelijk om 700c- (tot 50mm) en 650b-wielen (tot 2,2 inch) in de fiets te plaatsen.

Naast de maatspecifieke geometrie en innovatieve technologieën verwerkt in de Granger om aerodynamische prestaties te verbeteren is ook het gebruikte carbon noemenswaardig. Niet alle carbon is gelijk en het materiaal dat gebruikt wordt heeft een grote invloed op de prestaties van uw fiets. Voor de Granger is gekozen voor T700 UD Carbon van Toray, de beste koolstofvezelproducent van ter wereld. Toray’s T700 UD Carbon beschikt over de perfecte combinatie tussen hoge modulus- en hoge treksterkte vezels voor de ultieme balans tussen trillingsdemping en stijfheid te bereiken.

Wagenberg 2-Wielers beschikt over een Bike Fitting Systeem waarmee we uw nieuwe Pinarello perfect op uw maten kunnen afstellen.

 

Specificaties:

FRAME SET

FRAME

TorayCa T700 UD, TiCR™ cable routing, Italian BB

FORK

Granger onda fork with forkflap™, tapered head tube

 

DRIVETRAIN

CRANKSET AND CHAINRINGS

Shimano GRX RX600 (FC-RX600-11)

FRONT DERAILLEUR

Shimano GRX RX810 (FD-RX810)

REAR DERAILLEUR

Shimano GRX RX810 (RD-RX812)

CASSETTE

Shimano 105 (CS-R7000)

CHAIN

Shimano 105 (CN-HG601-11)

BOTTOM BRACKET

Shimano Ultegra R8000 BB (Italian)

 

BRAKES

FRONT BRAKE DISC

Shimano GRX400 2 piston, 160mm rotor (BR-RX400)

REAR BRAKE DISC

Shimano GRX400 2 piston, 160mm rotor (BR-RX400)

 

COCKPIT

HANDLEBAR

Jaguar XA GR

STEM

Tiger Aero Alu Aero

BAR TAPE

MOST Ultragrip Evo 3mm – Black

SADDLE

Most Lynx Aircross FEC Alloy Large 145mm

SEATPOST

Most Aluminium Seatpost

 

WHEELS AND TIRES

WHEELSET DISC

Fulcrum Rapid Red 900

AXLES DISC

MOST Ultralight Custom Axle 12×100 & 12×142, Tool-free removal