-8%

Pinarello Paris 105 disc 11 speed

De Pinarello Paris is de comfortabele endurance racer die alles aan kan. Afmontage Shimano 105.

 

 

Oorspronkelijke prijs was: € 3.799,00.Huidige prijs is: € 3.499,00.

Merk: Pinarello
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , ,

De Pinarello Paris is de comfortabele endurance racer die alles aan kan. De experts van het PinaLab in Treviso hebben de Paris ontwikkeld om een zo comfortabel mogelijk fiets te creëren waar u de gehele dag op kunt en wilt blijven fietsen.

Bij Pinarello geloven ze dat de beste fietsen voorkomen uit de zoektocht naar de perfecte balans van aerodynamica, gewicht, geometrie, buisdikte en de keuze van het juiste carbon. Pinarello is meester in zijn vak en heeft in de loop der jaren de vorm van het  frame ontwerp geperfectioneerd.

Het concept waarmee de Paris is ontwikkeld is dat van de ultieme endurance fiets. Dit betekend dat in vergelijking met de volbloed racefietsen binnen het repertoire van Pinarello de reach is verkort  en stack verhoogd om een zo comfortabel mogelijke houding te creëren. Ondanks deze uitermate gespecificeerde aanpassingen aan de geometrie om een langere rit duur te ondersteunen hanteert de Paris net zo scherp als u van iedere andere Pinarello gewent bent, markt leidend!

In het ontwerpen van de Paris is inspiratie genomen van de Pinarello Dogma series. Zo zijn de framedelen die cruciaal zijn voor krachtoverdracht (o.a. de onderbuis en liggende achtervork) versterkt om genoeg stijfheid te garanderen. Terwijl de bovenbuis, zitbuis en staande achtervork zijn ontwikkeld om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken.

Een kenmerk dat de Pinarello fietsen onmiskenbaar Pinarello maakt is het asymmetrische design dat ook de Paris helpt in het bereiken van een unieke vorm. De Onda vork is aan de linkerzijde versterkt om de krachten van de schrijfrem te verdragen en de unieke Fork Flap helpt in het sturen van de lucht rond de remklauw. De boven- en onderbuis zijn een fractie naar recht geplaatst om de krachten van de aandrijfzijde op het frame beter op te vangen.

Maat

,

Merk