-27%

Turbo Tero 3.0

De nieuwe Turbo Tero is een elektrische mountainbike voor dagelijks gebruik. Een mountain bike voor woon-/werkverkeer. Een woon-/werk verkeer fiets om mee te trekken. Een trekkingsfiets om bagage mee te dragen. Wat je er ook mee wilt doen, de Tero kan het. De Tero combineert dagelijkse veelzijdigheid met Wereld Kampioenschap mountainbike DNA en de krachtigste trapondersteuning.

De kracht van de Tero is het samenkomen van vermogen, vertrouwen en veelzijdigheid. Gemaakt om overal te rijden, van de stad tot singletrack.

Ook verkrijgbaar met een lage instap!

Oorspronkelijke prijs was: € 3.400,00.Huidige prijs is: € 2.499,00.

Artikelnummer: 95122-8000 Categorieën: , , Tags: , , ,
  • Uitgerust met een Turbo Full Power 2.0 Motor  en 530 Wh batterij geïntegreerde het aluminium frame van de Tero 3.0, ervaar je dat je eigen vermogen verviervoudigd wordt. De motor biedt voldoende vermogen om licht werk te maken van de steilste hellingen of om al het bagage dat je wilt mee te kunnen dragen. Maar wat deze motor echt onderscheid van de rest is de manier waarop het ondersteuning naadloos laat samensmelten met je eigen bijdragen.
  •  Mission Control en Mastermind- Mission Control maken het mogelijk om het geleverde vermogen van de Tero aan te passen naar jouw voorkeur. Alle drie de standaard ondersteuningsniveaus kunnen bijna oneindig aangepast worden aan jou wensen voor ondersteuning en bereik. Microtune geeft jou de optie om vermogen in stappen van 10% aan te passen.
  • De mountainbike componenten zijn geselecteerd om controle en vertrouwen te vergroten.  Agressieve maar soepel rijdende 29″ wielen met 2,3″ Ground Control banden geven genoeg grip in iedere situatie, SRAM schijfremmen substantiële remkracht en de 110mm veerweg van de voorvork  effent het pad.
  • Turbo System Lock maakt het mogelijk om de motor middels de Mission Control app op slot te zetten en een bewegingssensor alarm te activeren. Wanneer de fiets op slot staat kan enkel de eigenaar de fiets weer activeren.
  • De fiets bevat spatboord, rek en fietsstandaard bevestigingen. Daarnaast is de fiets gekeurd om een steekas aanhanger te trekken en een kinderzitje te dragen.