PINARELLO X9 frameset

Het Pinarello X9 frame is een topklasse raceframe, ontworpen met een focus op comfort en prestaties, vooral voor endurance-rijders.

 4.990,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  1. Carbon T900 UD Frame: Dit materiaal zorgt voor een optimale balans tussen reactievermogen, dempingscapaciteiten en lichtheid, wat cruciaal is voor competitief rijden.
  2. Endurance+ Geometrie: De fiets heeft een hogere stack en een compactere reach, wat een ontspannen rijpositie bevordert en geschikt is voor een breed scala aan fietsers.
  3. X Stays Technologie: Een innovatieve technologie van Pinarello die trillingen absorbeert, terwijl het frame licht blijft en de stijfheid rond het bottom bracket zeer reactief is.
  4. Asymmetrisch Frame: Dit ontwerp houdt rekening met de ongelijke krachten die worden uitgeoefend door de kettingaandrijving aan de rechterkant van de fiets, wat resulteert in een geoptimaliseerde krachtverdeling.
  5. Bandenruimte tot 35mm: De mogelijkheid om banden tot 35mm te monteren, verhoogt het comfort en de snelheid van de fiets.

De fiets is uitgerust met een Shimano Dura Ace Di2 FD-R9200 12s groepset, inclusief crankstel, derailleurs, cassette en ketting. De remmen zijn Dura Ace BR-R9200 met 2-piston remklauwen en 160mm/140mm rotors. Het stuur is de MOST Talon Ultra Light en de fiets heeft een Pinarello Aero Seatpost. De wielen zijn MOST Ultrafast 40 met Pirelli P ZERO Race TLR banden (35-622).

De Pinarello X9 Dura-Ace Di2 is een uitstekende keuze voor serieuze wielrenners die op zoek zijn naar een combinatie van snelheid, comfort en geavanceerde technologie voor lange afstanden en competitief rijden.

Kleur

Maat

, , , , , , , ,

Merk