PINARELLO X7 SHIMANO ULTEGRA DI2

De Pinarello X7 Shimano Ultegra Di2 is een geavanceerde racefiets die uitblinkt in comfort en prestaties, speciaal ontworpen voor de endurance-rijder.

 9.990,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  1. Carbon T900 UD Frame: Dit frame biedt een uitstekende balans tussen reactievermogen, dempingscapaciteiten en lichtheid, wat essentieel is voor competitief rijden.
  2. Endurance+ Geometrie: De fiets heeft een hogere stack en een compactere reach, wat zorgt voor een ontspannen rijpositie. Dit maakt de fiets geschikt voor een breed scala aan fietsers.
  3. X Stays Technologie: Deze nieuwe technologie van Pinarello helpt bij het absorberen van trillingen, terwijl het frame licht blijft en de stijfheid rond het bottom bracket zeer reactief is.
  4. Bandenruimte tot 35mm: De mogelijkheid om banden tot 35mm te monteren, verhoogt het comfort en de snelheid van de fiets.
  5. Asymmetrisch Frame: Dit ontwerp compenseert de onbalans in krachten die ontstaan door de kettingaandrijving aan de rechterkant van de fiets.

De fiets is uitgerust met een Shimano Ultegra Di2 12S groepset, inclusief crankstel, derailleurs, cassette en ketting. De remmen zijn Shimano Ultegra R8150 met 2-piston remklauwen en 160mm/140mm rotors. Het stuur is de MOST Talon Ultra Light en de fiets heeft een Pinarello Aero Seatpost. De wielen zijn MOST Ultrafast 40 met Pirelli P7 Sport banden (35-622).

De Pinarello X7 Shimano Ultegra Di2 is een topkeuze voor rijders die een balans zoeken tussen snelheid en comfort op lange afstanden.

Kleur

,

Maat

, , , , , , , ,

Merk