S-Works – Turbo 2BR 2Bliss Ready T2/T5

Wanneer tubeless prestaties op de wedstrijddag verplicht zijn, maar duurzaamheid voor ruwe wegen het hele seizoen net zo belangrijk is, levert de S-Works 2BR – van kasseiklassiekers tot je dagelijkse lunchrit. Ons gloednieuwe Gripton T2 compound is het snelste, meest efficiënte compound dat we ooit hebben gemaakt. We hebben dit gecombineerd met de legendarische grip van ons Gripton T5 compound op de schouders om de Turbo 2BR meer grip, snelheid en duurzaamheid te geven dan ooit tevoren – zes watt sneller dan de vorige 2BR en slechts 260 gram voor een 26mm band.

 74,95

Artikelnummer: 00022-11 Categorieën: , , Tags: , , , , , ,

Als tubeless band kan de nieuwe Turbo 2BR met RapidAir afdichtingsmiddel lekke banden zelf dichten, tenminste als een lekke band ooit de Blackbelt-bescherming onder het loopvlak kan doorboren, die 8% meer lekbescherming biedt dan de vorige band. Deze nieuwe Blackbelt is gemaakt met behulp van hybride-Kevlar bescherming onder het loopvlak. Je hebt niet alleen een verbeterde lekbescherming, maar ook een lichter gewicht en meer flexibiliteit voor een soepeler rijgedrag.

De nieuwe S-Works Turbo 2BR is ook compatibel met zowel gehaakte als haakloze velgen voor de flexibiliteit om op de wielen en druk te rijden die je wilt. Onze nieuwe met Zylon versterkte hieldraad overtreffen ook de normen voor haakloze barstdruk met 200% voor ultieme gemoedsrust. Als het gaat om efficiëntie en geweldige handling in combinatie met ongelooflijke duurzaamheid zul je de S-Works Turbo 2BR overal zien presteren, van de World Tour tot lokale trainingsritten.

Specificaties:

  • Karkas: 120 TPI
  • Hieldraad: Opvouwbaar 2Bliss Ready
  • Dubbele samenstelling: GRIPTON® T2/T5
  • Loopvlak bescherming: BlackBelt
  • 700 x 26mm, psi 70-110, gewicht ongeveer 260g
  • 700 x 28mm, psi 70-95, geschat gewicht 280g
  • 700 x 30mm, psi 65-90, geschat gewicht 300g