Specialized – SL Expert Bib Short (Wagenberg2-Wielers Team Editie)

Racen, trainen – noem maar op en de SL Expert Bib Shorts blinken er in uit. Ze zijn gemaakt voor agressief rijden in totaal comfort, en met bijna alle toeters en bellen die we erop kunnen gooien, zouden we zeggen dat ze elke rijder tevreden zullen stellen die veeleisend is met zijn uitrusting.

Limited Wagenberg2-Wielers Team Editie

 129,95

Artikelnummer: 63217 Categorieën: , , Tags: , , ,

Om ze te maken, gebruikten we enkele van onze lichtste gebreide materialen, onze VaporRize ™ stoffen, om ervoor te zorgen dat de bibshorts ademend, comfortabel en ondersteunend aanvoelden. Deze keuze had ook het voordeel dat, zoals de naam al aangeeft, VaporRize™ zeer effectief is in het afvoeren en helpen bij het verdampen van vocht. Als resultaat krijgt u een goed afgeronde constructie die perfect geschikt is voor intense inspanningen in het zadel.

Voor de pasvorm, zou je kunnen overwegen deze shorts te vallen in de “Form Fit” categorie, wat betekent dat het ligt opzettelijk dicht bij het lichaam voor winsten in zowel comfort en prestaties. De snit is ook aangepast aan het lichaam in de fietshouding, zodat u vrijwel geen verschuivingen zult ervaren tijdens uw rit.

Bij het zeem hebben we gekozen voor het Body Geometry SL Expert zeem, ons tweede niveau. In vergelijking met de SL Pro is de dichtheid van dit zeem iets groter, maar in vergelijking met de RBX lijn is deze relatief minimaal. De ervaring die het zeem oplevert is echter hetzelfde: het leidt de druk af van het zachte weefsel en bevordert een gezonde bloeddoorstroming, wat allemaal leidt tot betere prestaties en meer comfort.

 

Specificaties:

  • Het gelede ontwerp zorgt voor de perfecte pasvorm in de rijpositie.
  • Silicone ingegoten stoffen manchet zorgt voor een zachte, veilige grip op de benen om de perfecte, schakelvrije pasvorm te garanderen.
  • Body Geometry SL Expert zeem heeft een comfortabele dichtheid die zorgt voor ontlasting van zachte weefsels en zenuwen voor meer comfort tijdens lange ritten.
  • Deflect® UV 50+ beschermt je huid tegen schadelijke ultraviolette straling.
  • Grote maten worden aangeboden met extra binnenbeenlengte en bibstraps voor grotere rijders.
Merk

Kleur

Maat

, , ,