Assos – MILLE GT 3/3 Bib Tights C2

De volgende evolutie in comfort voor winter fietsbroeken, verfijnd met verbeterde isolatie en een diepere, comfortabelere zeem

 230,00

Merk: Assos
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , ,

Het nieuwe RX EVO Plus textiel is het meest isolerende van de RX Evo familie. De extra isolerende kwaliteiten van het RX EVO Plus textiel zijn beter bestand tegen koudere omstandigheden dan het vorige model, en verkleinen de kloof met de ULTRAZ tegenhanger, dit alles zonder het risico te lopen oververhit te raken. Het nieuwe materiaal heeft een goed ademend vermogen om een droog en warm microklimaat te behouden, en het nieuwe model is ook bijgewerkt met onze MILLE GT C2 zeem, deze zeem is 2 mm dikker om extra comfort te bieden voor lange ritten.

Onze gestroomlijnde regularFit en lichaamsgecontourde shaping verminderen de naden tot één, waardoor wrijving wordt geëlimineerd voor verbeterd comfort. De laag uitgesneden taille en enkels worden afgewerkt met een zacht comprimerende, volume verminderende greep.

 

Stofeigenschappen:

RX EVO Plus is de meest thermisch isolerende van de RX EVO-familie. Het is bestand tegen geurtjes en maakt gebruik van asymmetrische stretch om de benen te omhullen in plaats van dun uit te rekken om te passen. Het stof is bestand tegen slijtage en blijft zwart in plaats van te verbleken tijdens het uitrekken door de beweging.

 

Innovaties:

Louvre Tec: Vormgeving achter de knieën verwijdert overtollig materiaal om plooien op de top van de pedaalslag te elimineren.

ZeroPressure taille: Een tailleconstructie ontwikkeld met een zacht, zeer elastisch materiaal om het comfort en de grip in de taille te verbeteren, zonder druk of knelling.

X-frame: A-frame ophanging geërfd van de Equipe RSR zomerbroek. Beperkt het doorhangen op de onderrug en stabiliseert het inzetstuk en het hoofdgedeelte.

 

MILLE GT C2 Zeem

Shock-Absorb Demping Mono: Compressief schuim en 3D wafelmaterialen in een 11 mm lange afstandsplatform. Thermogevormde vorm vermindert ribbels en irritatie.

GoldenGate: Het stikselpatroon verankert de voor- en achterkant, maar laat de insert zweven, zodat deze met uw lichaam meebeweegt in plaats van ertegenin.

3D Wafel: Een gepatenteerd, drielaags, geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.

Merk

Kleur

Maat

, , , , ,