Assos – UMA GT 3/3 Bib Tights C2 (dames)

De nieuwste generatie van de gestroomlijnde regular fit UMA Bib Tights is vernieuwd om de isolatie en het ademend vermogen te verbeteren, plus een groter comfort te bieden met de nieuwe UMA GT C2 zeem.

 229,95

Merk: Assos
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , ,

Bijgewerkt met onze nieuwe UMA GT C2 zeem en de uitzonderlijke ademende isolatie kwaliteiten van onze RX EVO Plus warp knit textiel, zijn deze winter panty’s ontworpen om de rijder warm te houden in koude omstandigheden al dit zonder het risico van oververhitting tijdens meer intense inspanningen. De extra isolerende kwaliteiten van ons RX Evo Plus textiel zijn bestand tegen koudere omstandigheden dan het vorige model. Het nieuwe materiaal ademt goed wat een droog, warm microklimaat helpt te behouden, en de toevoeging van de UMA GT C2 zeem voegt comfort toe voor lange ritten om in vorm te blijven of om basiskilometers op te bouwen voor het komende seizoen.

Onze gestroomlijnde regularFit en lichaamsgecontourde shaping verminderen de naden tot één, waardoor wrijving wordt geëlimineerd voor verbeterd comfort. De laag uitgesneden taille en enkels worden afgewerkt met een zacht comprimerende, volume verminderende greep.

 

Stofeigenschappen:

RX EVO Plus is de meest thermisch isolerende van de RX EVO-familie. Het is bestand tegen geurtjes en maakt gebruik van asymmetrische stretch om de benen te omhullen in plaats van dun uit te rekken om te passen. Het stof is bestand tegen slijtage en blijft zwart in plaats van te verbleken tijdens het uitrekken door de beweging.

 

Innovaties:

Louvre Tec: Vorming achter de knieën verwijdert overtollig materiaal om plooien op de top van de pedaalslag te elimineren.

X-frame: A-frame ophanging geërfd van de DYORA RS zomerbroek. Beperkt het doorhangen van de onderrug en stabiliseert het inzetstuk en het hoofdgedeelte.

 

UMA GT C2 Zeem

Shock-Absorb Demping Mono: Compressief schuim en 3D wafelmaterialen in een 9 mm lange afstandsplatform. Thermogevormde vorm vermindert ribbels en irritatie.

GoldenGate: Het stikselpatroon verankert de voor- en achterkant, maar laat de insert zweven, zodat deze met uw lichaam meebeweegt in plaats van ertegenin.

3D Wafel: Een gepatenteerd, drielaags, geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.

Merk

Maat

, , , ,