Specialized rockhopper expert

 1.200,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

We durven het bijna niet te zeggen, maar we hebben onszelf echt overtroffen met de nieuwe Rockhopper Expert. Dit model bewijst dat je echte trail-temmende capaciteiten kunt krijgen zonder een intimiderend prijskaartje. Met 30 jaar aan ervaring in het balanceren van waarde en prestaties, is de Rockhopper Expert het summum van onze inspanningen.

We beginnen met een zorgvuldig ontworpen Premium A1 Aluminium frame. Deze is voorzien van moderne geometrie die zowel efficiëntie als zelfverzekerde capaciteiten biedt. Dit vormt de solide basis van onze beste Rockhopper tot nu toe.

Daarnaast hebben we een indrukwekkende onderdelenlijst samengesteld, met onder andere de RockShox Judy SoloAir-vork en de altijd betrouwbare Shimano MT-200 hydraulische schijfremmen. Dit resulteert in een tubeless-ready Rockhopper, uitgerust met de Shimano Deore M5100 1×11 aandrijving, die klaar is om te vliegen.

Het hart van de Rockhopper is het lichtgewicht en duurzame Premium A1 Aluminium frame, met butted boven- en onderbuizen die zorgen voor een laag gewicht en hoge sterkte. Dit frame biedt ook meer standover-ruimte, een strakke interne kabelgeleiding en compatibiliteit met een dropper-post.

Om ervoor te zorgen dat de Rockhopper perfect past bij elke rijder, hebben we elke framemaat gekoppeld aan de optimale wielmaat. Dit betekent dat elke Rockhopper past bij zijn rijder en dat elke maat rolt op het best hanteerbare wiel.

De hydraulische schijfremmen van Tektro bieden krachtige remprestaties met een verfijnd, intuïtief gevoel, wat zorgt voor een pakket dat ver boven zijn prijsklasse uitstijgt.

Met de duurzame 1x Shimano-aandrijflijn beschik je over een breed bereik en een achterderailleur met koppeling die je rit stil houdt en je ketting op zijn plaats.

Combineer dit met de betrouwbare Formula-naven en onze Stout-velgen met een interne diameter van 25 millimeter, en je hebt een sterke, lichte en duurzame wielset die alle uitdagingen aankan.