Specialized rockhopper comp

 900,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Ontdek de kracht van de RockShox Judy, Specialized Alloy wielset, Shimano BR-MT200 hydraulische stoppers en Shimano’s brede 1×10 aandrijflijn. Je wordt ondersteund door een eersteklas cast die allemaal thriller is en geen opvulling, maar die je nooit laat hangen.

Het hart van goud, gepresenteerd in ons lichtgewicht en toch duurzame Premium A1 Aluminium, het butted aluminium frame van de Rockhopper is voorzien van hydrogevormde boven- en onderbuizen om het gewicht laag en de sterkte hoog te houden. Tegelijkertijd biedt het frame meer standover-ruimte, gladde interne kabelgeleiding en compatibiliteit met een dropper-post.

Om ervoor te zorgen dat de Rockhopper zowel de beste pasvorm als de beste prestaties biedt voor iedereen, ongeacht hun maat, hebben we elke Rockhopper-framemaat gekoppeld aan de optimale wielmaat. Het resultaat is een Rockhopper die bij elke rijder past en de zekerheid dat elke Rockhopper op het best hanteerbare wiel rolt voor zijn framemaat.

De Shimano BR-MT200 hydraulische schijfremmen bieden krachtige remprestaties met een verfijnd, intuïtief gevoel, wat zorgt voor een pakket dat ver boven zijn prijsklasse uitstijgt.

Houd het simpel met een duurzame 1x Shimano-aandrijflijn met een breed bereik en een achterderailleur met koppeling die je rit stil houdt en je ketting op zijn plaats.

Combineer betrouwbare naven van Formula met onze haakloze Specialized Alloy-velgen met een interne diameter van 25 millimeter, en je hebt een sterke, lichte en duurzame wielset die alle uitdagingen aankan.