KASK – Valegro (WG11)

37 GATEN VOOR DE BESTE VENTILATIE

Maximale koeling, minimaal gewicht

Valegro, ontwikkeld in samenwerking met Team INEOS, is ontworpen om de beste comfortventilatie te bieden tijdens het klimmen of rijden in warme omstandigheden.

 209,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , , ,

TECHNISCH BESCHRIJVING

Het profiel van VALEGRO’s polycarbonaat shell is getest en verfijnd door KASK’s ingenieurs in samenwerking met een windtunnel om de beste resultaten in termen van thermo-cooling prestaties te krijgen. De VALEGRO biedt geavanceerde ventilatie en een indrukwekkend gewicht van slechts 180g (maat small). Dit nieuwe ontwerp biedt maximale verkoeling door 37 ventilatiegaten met nieuwe ademende en sneldrogende padding. De 5mm laag van snel afvoerende thermogevormde tri-dimensionale padding is antistatisch, bacteriostatisch, warmte regulerend en vocht afvoerend door gebruik te maken van Resistex Carbon. Naast deze vooruitstrevende technologie draagt het kinstuk met eco-lederen band bij aan een helm die de hele dag comfortabel zit.

 

TECHNOLOGIEËN:

HYVENT

Structuur en ontwerp van het omhulsel voeren de luchtstroom uit en verdelen de uitwisselbare warmte.

 

HIGH BREATHABILITY

Omdat de binnenste watteringsvezel het verdampingsproces van de transpiratie versnelt, vertraagt het de vorming van vocht op de huid en houdt het de temperatuur constant.

 

ANTI BACTERIAL

Omdat de binnenvezel van de vulling de huid respecteert en beschermt tegen bacteriën en vervuilende stoffen. Het risico op vervelende allergieën wordt zo geëlimineerd.

 

ANTI STATIC

Door zijn geleidingsvermogen absorbeert en verspreidt de binnenste vezel van de padding elektrische ladingen die uit de omgeving of tijdens het sporten worden geaccumuleerd.

 

OCTO FIT

De met rubber beklede Micro Dial-regelaar zorgt voor een betere grip met de vingers. Zwevende contactpunten combineren interne gelkussentjes voor optimaal comfort. Deze steunen zijn ontworpen om vrij te oscilleren over 180° zodat ze perfect passen op elk gevormd hoofd. De skeletbeugels van de wieg zijn ontworpen en verfijnd om de beste pasvorm en ondersteuning te bieden en toch zo licht mogelijk te zijn.

 

FAUX LEATHER CHINSTRAP

De anti-allergische en wasbare kinband is uiterst comfortabel en helpt irritatie van de huid te voorkomen.

 

MIT

De MIT-technologie garandeert een grotere veiligheid van het hoofd, met een volledige polystyreenbescherming dankzij de polycarbonaatlaag die de schaal bedekt aan de bovenkant, op de basisring en aan de achterkant.

 

RESISTEX® CARBON

Resistex® Carbon is een garen met unieke technische kenmerken, verkregen door de vereniging van textielvezels met een continu filament van geleidend materiaal op basis van actieve koolstof

 

HIGH VISIBILITY

Hoge zichtbaarheid stickers voor maximale veiligheid, zelfs in omstandigheden met slecht zicht

 

SPECIFICATIES:

Maat:

Small (50-56cm)

Medium (52-58cm)

Large (59-62cm)

Gewicht:

180g (maat S)

Ventilatie:

⚫⚫⚫⚫⚫

Aerodynamica:

⚫⚫⚫⚪⚪

Maat

, , ,

Merk

Kleur

, , , , , , ,