Diverge STR Pro (2024)

Met Future Shock vering voor en achter levert de nieuwe Specialized Diverge STR comfort zonder compromissen.  De Diverge STR doet dit zonder het gewicht, de trage traprespons en de inefficiëntie van andere veersystemen. De Diverge STR Pro begint met onze FACT 11r carbon frameset met Future Shock vering voor en achter. Hij is gebouwd met SRAM’s Force eTap AXS Eagle/X01  groepset voor snel en efficiënt schakelen met een 10-50 12 speed cassette om ervoor te zorgen dat je elke rit aankunt. De fiets is afgemonteerd Roval Terra CL wielen met 42mm Tracer Pro banden. Terra carbon stuur, een S-Works carbon zadelpen en Power Pro zadel maken het pakket compleet, waardoor de Diverge STR de meest capabele Diverge ooit is.

 9.000,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • Door de rijder op te hangen met gedempte, instelbare veerweg – 20 mm voor/30 mm achter – absorbeert de Future Shock Technology de stootkrachten om je controle en vermogen te vergroten, terwijl de efficiëntie en het reactievermogen van een stijf frame behouden blijven. Want wat betreft krachtoverbrenging is het een stijf frame. Kracht naar de pedalen laat de fiets springen als een bange kat. Je bent efficiënt, je bent comfortabel, je hebt controle. Je fiets is licht, wendbaar en responsief.
  • De nieuwe Diverge heeft niet alleen prachtige lijnen, maar ook perfecte rondingen. Future Shock Rear legt 30 mm veerweg achter in het ideale pad om ruwe wegen glad te strijken. De hydraulische demping controleert de veerweg om “bobbing” onder kracht te elimineren en ervoor te zorgen dat grote klappen je nooit uit het zadel katapulteren, en dat alles zonder afbreuk te doen aan de pasvorm of trapefficiëntie.
  • Future Shock is ontstaan uit decennia van innovatie en onze filosofie: soepeler is sneller. Hij werd ontwikkeld om fietsen te ontwikkelen die winnen op kasseien, maar komt het best tot zijn recht op gravel. De 20 mm verstelbare, gedempte veerweg aan de voorkant houdt je in controle en op koers, terwijl je handen, armen en schouders worden beschermd tegen de schokken.
  • Meer vermogen betekent meer vertrouwen, meer vertrouwen betekent meer ritten, meer ritten betekent meer plezier, en het begint allemaal bij het contactvlak. Niets ontsluit meer vermogen dan bandenspeling, en we zijn gul. 47mm op een 700c wiel en 2,1″ op 650B. Diverge STR is de meest capabele gravel bike die we ooit gemaakt hebben, dus is het ook de leukste. We hebben het uitgerekend.