Witte S-Works mountainbike zij-aanzicht.
Moderne racefiets op abstracte achtergrond.
Witte racefiets met stuur en dikke banden.
Fietsframe en achterwiel close-up.
Grijze elektrische fiets op witte achtergrond.

S-Works Diverge STR (2024)

Met Future Shock vering voor en achter levert de nieuwe Specialzed S-Works Diverge STR (2024) conformiteit zonder compromissen. Door de berijder op te hangen – in plaats van de fiets – vergroot de Future Shock technologie de controle en efficiëntie terwijl het vermoeidheid vermindert, zodat je verder en sneller over ruiger terrein rijdt dan je voor mogelijk hield. En de Diverge STR doet dit zonder het gewicht, de trage traprespons en de inefficiëntie van andere veersystemen. De S-Works Diverge STR begint met onze FACT 11r carbon frameset met Future Shock vering voor en achter.

 14.000,00

Artikelnummer: 96224-005 Categorieën: , ,

De nieuwe S-Works Diverge STR: Perfecte Lijnen en Rondingen

Innovatie in Veringstechnologie

Future Shock Rear

De nieuwe S-Works Diverge STR heeft niet alleen prachtige lijnen, maar ook perfecte rondingen. Future Shock Rearbiedt 30 mm achtervering op de ideale plek om ruwe wegen glad te strijken. De hydraulische demping controleert de vering om “wippen” onder kracht te elimineren en ervoor te zorgen dat je bij grote schokken niet uit het zadel wordt geworpen, zonder afbreuk te doen aan de pasvorm of trap-efficiëntie.

Future Shock Technology

Door de rijder te ondersteunen met gedempte, instelbare vering—20 mm voor/30 mm achter—absorbeert Future Shock Technology schokbelastingen om je controle en capaciteit te vergroten, terwijl de efficiëntie en responsiviteit van een stijf frame behouden blijven.

Krachtoverdracht en Efficiëntie

Wat betreft krachtoverdracht is het een stijf frame. Kracht op de pedalen laat de fiets springen als een bange kat. Je bent efficiënt, comfortabel en in controle. Je fiets is licht, wendbaar en responsief.

Ontstaan uit Innovatie, de S-Works Diverge STR

Smoother is Faster Filosofie

Ontstaan uit decennia van innovatie en onze Smoother is Faster-filosofie, werd Future Shock ontwikkeld om fietsen te creëren die winnen op kasseien, maar het vindt zijn puurste uitdrukking op grind. Het biedt 20 mm instelbare, gedempte voorvering die je in controle en op koers houdt, terwijl het je handen, armen en schouders beschermt tegen de klappen.

Meer Capaciteit en Vertrouwen

Meer capaciteit betekent meer vertrouwen, meer vertrouwen betekent meer ritten, meer ritten betekenen meer plezier, en het begint allemaal bij het contactoppervlak. Niets ontgrendelt capaciteit zoals bandenspeling, en we zijn royaal. 47 mm op een 700c wiel en 2.1” op 650B. De Diverge STR is de meest capabele gravelbike die we ooit hebben gemaakt, dus het is ook de meest plezierige. We hebben het berekend.

Het Frame: Licht en Krachtig

S-Works Diverge STR FACT 11r Carbon Frame

Het S-Works Diverge STR FACT 11r carbon frame is comfortabeler dan elke andere drop-bar fiets die we ooit hebben gemaakt, maar voegt slechts 100 gram toe in vergelijking met het S-Works Diverge frame. Nooit hebben zo weinig grammen zoveel capaciteit toegevoegd. Klim ermee, race ermee, of laad hem vol met tassen en uitrusting voor lange afstanden—de Diverge STR doet het allemaal sneller en soepeler zonder extra ballast.