Castelli – Perfetto RoS Jacket

De Gabba met lange mouwen is een van onze meest veelzijdige stukken. 100% windbescherming met GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® waterbescherming en het beste ademende vermogen in zijn klasse. Met een lichte basislaag is hij goed voor milde temperaturen, of met een thermische laag kun je hem tot onder het vriespunt dragen. Als je maar één jack in je fietsgarderobe hebt, zou dit het moeten zijn.

 219,95

Artikelnummer: 4519500 Categorieën: , , Tags: , , , , , , ,

De Perfetto RoS (Rain of Shine) is het enige jack dat alles goed doet.

We hebben hem oorspronkelijk ontworpen als trainingsjack voor koel weer en wedstrijden in extreem weer voor onze profrenners, maar in werkelijkheid blinkt hij uit in vele omstandigheden dankzij zijn volledige windbescherming, goede pasvorm door de rekbare stoffen en het beste ademend vermogen in zijn klasse.

De huidige versie is de grootste prestatie-upgrade in de vier generaties van dit jack. RoS in de naam betekent Rain or Shine. De nadruk moet liggen op comfort bij droog weer, en daar blinkt deze jas echt in uit, maar dan krijg je ook bijna waterdichte bescherming als je toch in de regen terechtkomt. Samen met Gore hebben we twee nieuwe Castelli-exclusieve GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-stoffen ontwikkeld. We gebruiken een lichte, met fleece gevoerde waterbestendige versie op de naar voren gerichte oppervlakken en een lichtere, rekbaardere stof op de rug die het ademende vermogen van de vorige stof behoudt en tegelijkertijd de waterafstotendheid verbetert.

De Perfetto RoS heeft dat ideale gewicht: geen ingebouwde isolatie, zodat je hem over een lichte basislaag kunt dragen voor gematigde omstandigheden. Of je kunt er een thermische trui onder doen en hem meenemen naar zeer koude omstandigheden. Jij beslist. De kenmerken van de Perfetto familie zijn allemaal aanwezig: uitstekende pasvorm, gemakkelijk glijdende YKK® rits, lange staart om te beschermen tegen sproeinevel, reflecterend paneel op de rug, en een discrete styling. Dit is het enige jack dat in de kast van elke fietser thuishoort.

Product Eigenschappen:

  • Castelli’s exclusieve GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 205 Warm geborsteld waterafstotend materiaal op de voorkant.
  • GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 203 Stretch op de achterkant voor extra rek en ademend vermogen.
  • Getapete schoudernaden (reflecterend voor kleur 085) voor extra regenbescherming
  • YKK® Vislon® rits voor gemakkelijk glijden, bedekt voor extra wind- en regenbescherming
  • Ventilatieopening met rits aan de zijkant van de borst
  • 2 achterzakken met pompmouw zijn gemakkelijk toegankelijk met gehandschoende handen
  • Verlaten staart in Gabba-stijl met groot zwart reflecterend paneel

Specificaties:

Gewricht: 349 g

Temperatuur: 4°C – 14°C 

Pasvorm: Prestatie gericht

Andere suggesties…

Castelli – Perfetto RoS 2 Jacket

 219,95
Opties selecteren