Castelli – Perfetto RoS 2 Jacket

De Gabba met lange mouwen is een van onze meest veelzijdige stukken. 100% windbescherming met GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® waterbescherming en het beste ademende vermogen in zijn klasse. Met een lichte basislaag is hij goed voor milde temperaturen, of met een thermische laag kun je hem tot onder het vriespunt dragen. Als je maar één jack in je fietsgarderobe hebt, zou dit het moeten zijn.

 219,95

De Perfetto RoS (Rain or Shine) 2 is het enige jack dat alles goed doet.

Als je goed kijkt, is het Perfetto RoS 2 Jack in wezen een versie met lange mouwen van de Gabba RoS 2. Dus het is gewoon een warmere Gabba? Niet echt. De volledige mouwen maken er een jas van, maar dan wel een die een breed scala aan omstandigheden dekt. Net als de Gabba betekent het RoS-insigne dat het uitblinkt in droge omstandigheden dankzij het hoge ademende vermogen, maar ook in natte omstandigheden dankzij de Castelli-exclusieve GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-stoffen.

Er is een lichte met fleece gevoerde waterafstotende versie op de naar voren gerichte vlakken en een lichtere en meer rekbare stof op de rug die het ademend vermogen maximaliseert en tegelijkertijd een uitstekende waterafstotendheid biedt. Het Perfetto RoS 2 Jack houdt alle koude wind buiten terwijl het veel meer ademend is dan de typische polyurethaan membranen die gebruikt worden op de meeste jacks die proberen te concurreren met de Perfetto. Als je droger blijft, heb je er minder lagen onder nodig. Het mooie van dit jack is dat het zelf geen isolatie heeft, dus een dunne basislaag is precies goed voor milde omstandigheden, terwijl je met een isolerende laag (een thermische trui of Castelli’s Alpha 2nd Layer) naar koude temperaturen gaat. U beslist.

Het “2” deel van de naam verwijst naar de updates van de nieuwste versie, waaronder een YKK® Vislon® rits met zowel boven- als onderopeningen voor meer regelbare ventilatie. De reflectie op de rug is beter zichtbaar, de naad aan de bovenkant van de schouder is naar achteren verplaatst, en de drie zakken houden meer spullen vast. De Perfetto blijft een echte performance fit, maar het nieuwe model heeft iets meer ruimte op de borst, schouders en biceps. Dit is het enige jack dat in de kast van elke fietser thuishoort.

Product Eigenschappen:

  • Castelli-exclusieve GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 205 Warm, geborsteld en waterafstotend materiaal op de voorkant.
  • GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 203 Stretch op de achterkant voor meer rek en ademend vermogen.
  • Getapete schoudernaden voor extra bescherming tegen regen
  • Boven- en onderaan openende YKK® Vislon® rits voor gemakkelijk glijden, afgedekt voor extra wind- en regenbescherming
  • Ventilatieopening met rits aan de zijkant van de borst
  • 3 achterzakken
  • Reflecterend paneel onderaan de zakken

 

Specificaties:

Temperatuur: 4°C – 14°C

Pasvorm: Prestatie gericht