-17%
sidi_shot2_licido_side
Shot 2 White

Sidi Shot2 raceschoen

De Sidi Shot raceschoen is het topmodel van Sidi. De Vento Carbon zool combineert een stijfheid met een zeer laag gewicht. Ondanks deze stijfheid heeft het gedeelte bij de tenen een gecontroleerde vorm van flexibiliteit gekregen, wat het comfort een boost geeft. De luchtkanalen in de zool zorgen voor een goede warmtecirculatie. In de winter kunnen deze kanalen gesloten worden, zodat je tijdens ieder seizoen kan genieten van deze schoen.

Oorspronkelijke prijs was: € 420,00.Huidige prijs is: € 349,95.

Merk: Sidi
Artikelnummer: CSHOT2 Categorieën: , , Tags: ,

 

Sluiting : Double Tecno-3 Push System
Details : VERSTELBARE HIELVERGRENDELING
Binnenzool : COMFORT FIT INSOLE
Buitenzool : Vent Carbon Sole
Uitneembare binnenzool : Nee

TECNO-3 PUSH FLEX
De Tecno-3 Push Flex elimineert de drukzone op de wreef volledig en verbetert het gevoel van sluiting aanzienlijk. Uitgerust met een kleiner steunoppervlak op de tong van de schoen, met een centraal buigsysteem, slaagt het erin om de verschillende behoeften en wensen van verschillende fietsers te ondersteunen. Het garandeert perfecte afstelling, spanning sluit- / lossnelheid en is vervangbaar.

 

VERSTELBARE HIEL
Versterkt de bovenkant van de hiel en verbetert de pasvorm door de achterkant van de schoen stevig rond de hiel aan te sluiten. Trekt de bovenkant van de hielzone strak zodat de hiel niet naar buiten glijdt tijdens steile beklimmingen of sprints. Elke kant van de hiel kan onafhankelijk worden aangepast, voor een perfecte pasvorm. Draai voor een aangepaste afstelling de schroef naar het + teken om de hiel vast te zetten en naar het – teken om het te openen. Licht van gewicht, gebruiksvriendelijk en vervangbaar. Voor extra veiligheid tijdens het pedaleren is het nieuwe Adjustable Heel Retention Device voorzien van reflex-inzetstukken voor meer zichtbaarheid in donkere omstandigheden.

 

SIDI GEÏNTEGREERDE HEEL CUP
Een geheel nieuw ontwerp en licht, versterkt om vervorming na langdurige inspanningen en druk te voorkomen. Anatomisch gevormd, stabiliseert en ondersteunt het de voet tijdens het pedaleren. De reflecterende inzetstukken op de hiel bieden meer veiligheid bij slecht zicht.

 

 

C-BOOST SRS ZOOL
Gemaakt van de nieuwste generatie carbon, dankzij de speciale conformatie van het middenvoetsbeentje, verhoogt het de krachtoverdracht direct op de pedalen, waardoor een ideale krachtoverdracht en ondersteuning wordt gegarandeerd. De nieuwe ovale gaten verlengen de aanpassing van de positie van de schoenplaat met ± 5 mm van een millimeterschaal is inbegrepen om de persoonlijke positie van de schoenplaat te onthouden.

Kleur

, ,

Maat

, , , , , , , ,

Merk