Assos – EQUIPE R 3/3 Bib Tights S9

Winter fietsbroek met verhoogde weersbestendigheid rond het torso en isolatie bij de knieën. Het hoge ademend vermogen en de aerodynamische pasvorm van de EQUIPE R zijn ideaal voor intensieve ritten in koude omstandigheden.

 290,00

Merk: Assos
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

De benen zijn geïsoleerd met RX EVO Plus, ons warmste RX EVO-materiaal. Het is een zeer ademend textiel dat bestand is tegen geurtjes en slijtage en dat zwart blijft, in plaats van te verbleken tijdens het rekken. Een paneel van het nieuwe AIRBLOCK.888, een technisch 3-laags membraan dat we zelf hebben ontwikkeld, isoleert je torso en beschermt tegen wind en water. Extra panelen van RX thermoreguleren de knieën.

Onze racingFit is een tweede huid, aerodynamisch silhouet ontworpen met world tour feedback en bewezen met world tour resultaten. Onze twinDeck constructie voegt extra lagen ademende isolatie toe bij de knieën.

 

Stofeigenschappen:

RX EVO Plus is de meest thermisch isolerende van de RX EVO-familie. Het is bestand tegen geurtjes en maakt gebruik van asymmetrische stretch om de benen te omhullen in plaats van dun uit te rekken om te passen. Het stof is bestand tegen slijtage en blijft zwart in plaats van te verbleken tijdens het uitrekken door de beweging.

 

Innovaties:

A-Lock techniek: Een aangepaste ergoBox en een Butterfly-paneel uit één stuk werken samen als je gewicht zich verplaatst in het zadel, wat zorgt voor wrijvingsloos comfort en stabiliteit tijdens inspanningen met een hoog vermogen.

X-Frame: A-frame ophanging geërfd van de Equipe RSR zomerbroek. Beperkt het doorhangen van de onderrug en stabiliseert het inzetstuk en het hoofdgedeelte.

 

EQUIPE R S9 Zeem

Shock-Absorb Demping Mono: Compressief schuim en 3D wafelmaterialen in een 9 mm lange afstandsplatform. Thermogevormde vorm vermindert ribbels en irritatie.

GoldenGate: Het stikselpatroon verankert de voor- en achterkant, maar laat de insert zweven, zodat deze met uw lichaam meebeweegt in plaats van ertegenin.

3D Wafel: Een gepatenteerd, drielaags, geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.

Merk

Kleur

Maat

, , , , ,