-13%

Aethos Frameset (2024)

De Aethos-lijn belooft drie dingen: een uitzonderlijk licht gewicht, perfect uitgebalanceerde rijeigenschappen en een onmiskenbare stijl. Aethos: Miljarden berekeningen in het streven naar één ding – het perfecte rijgedrag.

 3.300,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

En met deze frameset heb je het perfecte canvas om te beginnen met het creëren van je droomrit.

  • Het Aethos frame is ontworpen met de perfecte combinatie van ultiem rijgevoel, lichtgewicht en stijl – van het versnellen van steile hellingen en het afdalen van technische afdalingen tot de hele dag zadelcomfort op zelfs de langste koffietochten, de Aethos voldoet aan alle eisen. Maar hoe, vraag je je af? Door de traditionele wegvorm van fietsen uit het verleden opnieuw uit te vinden, hebben we deze vormen subtiel aangepast voor een enorme toename in stijfheid en balans, allemaal zonder het gewicht of de duurzaamheid aan te tasten. Combineer dat met een geheel nieuwe layup en een proces dat we in tientallen jaren hebben geperfectioneerd en je hebt het lichtste frame dat er is (585 gram, S-Works, maat 56cm). De Aethos is meer dan alleen een nieuwe fiets, het is de eerste van een nieuw ras.
  • Een vederlicht frame is nutteloos zonder vertrouwenwekkende rijeigenschappen. Daarom hebben we de Aethos ontwikkeld met de perfecte balans tussen stijfheid voor en achter in combinatie met uitzonderlijke rijeigenschappen. Door het buigen en ademen van koolstofvezel te bestuderen, konden we baanbrekende bevindingen ontdekken over hoe krachten door frames stromen. Na slechts een paar pedaalslagen besef je dat dit sublieme rijgedrag een nieuwe norm stelt.
  • Elk detail, van de derailleurhangers tot de vorkverbreding, is ontworpen met stijl, gewicht en duurzaamheid in gedachten – alles in het streven naar de perfecte rit.