XC HARDTAIL (2024)

De Pinarello XC Hardtail is een mountainbike ontworpen voor competities en snelheid op ruige paden. Deze fiets heeft een frame dat speciaal is gebouwd voor hoge prestaties en maximale stijfheid, met een focus op efficiëntie en lichtgewicht constructie.

 7.290,00

Merk: Pinarello
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Belangrijke kenmerken van de Pinarello XC Hardtail zijn onder andere:

  1. Frame en Geometrie: Het frame is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals carbon, wat zorgt voor een optimale balans tussen stijfheid en comfort. De geometrie van het frame is ontworpen voor agressieve rijposities, wat zorgt voor betere controle en snelheid op technische paden.
  2. Ophanging en Voorvork: De fiets is uitgerust met een voorvork van hoge kwaliteit die zorgt voor uitstekende schokabsorptie, waardoor rijders comfortabeler en sneller kunnen rijden over ruig terrein.
  3. Wielen en Banden: De XC Hardtail is voorzien van wielen en banden die zijn geoptimaliseerd voor grip en snelheid. De banden zijn breed genoeg om stabiliteit te bieden, maar ook licht en snel genoeg voor competitie.
  4. Schakelsysteem: De fiets heeft een geavanceerd schakelsysteem dat zorgt voor snelle en nauwkeurige schakelingen, wat cruciaal is voor het behouden van snelheid en efficiëntie tijdens races.
  5. Remmen: Krachtige schijfremmen bieden betrouwbare en consistente remprestaties onder alle omstandigheden, wat essentieel is voor veiligheid en controle op uitdagende paden.

Met deze kenmerken is de Pinarello XC Hardtail een uitstekende keuze voor serieuze mountainbikers die op zoek zijn naar een competitieve en betrouwbare fiets voor off-road races.

Maat

, , , ,

Kleur

Merk