S-Works Roubaix SL8 (2024)

Twee decennia geleden creëerden we de endurance wegcategorie door te bewijzen dat een hoge ergonomie een hoge prestatie betekent. Vandaag de dag is de nieuwe Roubaix SL8 met Future Shock 3.0 lichter, sneller en soepeler dan welke racefiets ooit gemaakt, en geeft ongeëvenaard vertrouwen. De weg mag dan beneden de hel zijn, maar op Roubaix is het boven altijd de hemel.

 14.000,00

Artikelnummer: 94423-0000 Categorieën: , ,
  • COMPLIANCE: Future Shock 3.0 is de ster van de show, beter afstembaar, aanpasbaar en duurzamer dan ooit. Nu ervaart elke rijder, ongeacht de positie op de fiets, een soepele, stictionvrije veerweg van 20 mm tussen de stuurpen en de balhoofdbuis. Future Shock helpt je handen en stuur stabiel te houden voor een soepelere rit met meer controle om snel, veilig en zelfverzekerd te blijven.
  • Ons verlaagde klemontwerp laat meer zadelpen zien om de doorbuiging te vergroten, maar ‘meer’ is niet alleen maar beter. De Pavé-zadelpen regelt die afbuiging voor optimale verticale flexibiliteit. Samen creëren ze AfterShock-technologie en in combinatie met de stijve achterdriehoek van de Roubaix zorgen ze voor een soepele rit zonder verlies aan efficiëntie.
  • De Roubaix SL8 is de soepelste racefiets die ons Ride Science Team ooit heeft getest, waardoor de impact op het stuur en het zadel met 53% wordt verminderd ten opzichte van de dichtstbijzijnde concurrentie. Met Roubaix’s Future Shock 3.0 beweegt het wiel snel over de hobbel, terwijl de massa van de rijder stabiel blijft en het momentum behoudt op ruw terrein. Typische vorken buigen bij een botsing naar achteren, waardoor een meetbaar snelheidsverlies ontstaat. Het is een wetenschappelijk feit: soepeler is inderdaad sneller.
  • CAPACITEIT: De Roubaix was een pionier op het gebied van de uithoudingsgeometrie, zodat je “IN” de fiets rijdt en niet “OP” de fiets om de druk op je handen, armen en schouders te verlichten voor capaciteit en vertrouwen op elke weg, maar toch is hij klaar om een bergafdaling te ontleden op vol gas. Lekker liggen.
  • Met een bandenspeling tot 38c/40 mm levert deze endurance-wegmachine betere tractie dan ooit op ruige wegen en zelfs op licht grind. Dankzij de lichtgewicht, superefficiënte Specialized-banden heeft dat extra bandvolume en die tractie geen nadelen.
  • Roubaix inspireert echt GROTE dagen op de fiets, dus we hebben hem elke houder gegeven die je avonturen nodig hebben: drie bidonhouders, bevestigingspunten voor de bovenbuis en hij is zelfs klaar voor spatborden. Dus ga je gang en neem alles mee voor de rit.
  • PRESTATIES: De nieuwe Roubaix SL8 is onze meest aerodynamische tot nu toe, met nieuwe aerovormen uit onze Free Foil-bibliotheek en verlaagde staande achtervorken. Met slechts 825 gram is het frame 50 gram lichter, waarbij gebruik wordt gemaakt van de lessen die zijn geleerd van de Aethos – ‘s werelds lichtste productieframe – en onze premium Fact 12r carbonmix. Niets in zijn klasse is sneller of lichter dan de Roubaix.
Kleur

Maat

, , , , , ,

Merk