S-Works Creo 2 (2024)

Weg of grind? 5 mijl of 5 uur? Klimmen of dalen? Lijden of glimlachen? Meer kracht of minder gewicht? Creo 2 gaat niet over moeten kiezen. Het gaat erom dat je alles hebt. Met meer kracht, een grote actieradius, lichtgewicht, enorme bandenspeling en Future Shock 3.0 tart hij zijn categorie en maakt voorheen onmogelijke ritten mogelijk.

 13.000,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • BOVENNATUURLIJKE VERSTERKING: Het geheel nieuwe TURBO SL 1.2-systeem levert toonaangevende efficiëntie voor een bereik van maximaal 5 uur. Hij creëert 33% meer vermogen (320 watt) dan zijn voorganger en levert dat vermogen over een ideale trapfrequentie voor een bovennatuurlijk gevoel. Met 43% meer koppel (50 Nm) wordt het vermogen onmiddellijk ingeschakeld, zodat ook de steilste heuvels snel kunnen worden bereden. Maar minder is meer als het om geluid gaat, dus hebben we de dB’s met 40% verlaagd. Het is letterlijk fluisterstil.
  • GEREGISTREERD VOOR VERTROUWEN: 700 x 47c banden gespecificeerd maar tot 29″ x 2,2 bandenvrijheid. Het grote bandenvolume zorgt voor een soepele en zelfverzekerde rit op het ruigste terrein. En met de kracht van de Creo 2 kun je alles aan dat bandenvolume zonder boete op de weg voor een zijdezachte rit van het volgende niveau.
  • FUTURE SHOCK 3.0: De Creo 2 is voorzien van Future Shock 3.0 met een soepele veerweg van 20 mm aan het stuur, waardoor de impact met 53% wordt verminderd. Future Shock helpt je handen en stuur stabiel te houden voor een soepelere rit met meer controle om snel, veilig en zelfverzekerd te blijven, en helpt tegelijkertijd de vermoeidheid tijdens lange dagen in het zadel te verminderen.
  • DE GEOMETRIE VAN CAPACITEIT: De Creo 2 beschikt over onze meest vooruitstrevende geometrie tot nu toe, waarmee je met ultiem vertrouwen over alles kunt scheuren, van wijd open wegen tot lastige grindpaden. Een meer ergonomische uithoudingspositie voelt geweldig, met de kracht om de hele dag te rijden.
  • TUNE IN, TURN ON, DROP ‘ER DOWN: Verlaag je zwaartepunt met de dropper post voor beter bochtenwerk en meer controle op elk terrein.
  • LADEN, VERTREKKEN: Neem een beetje of veel mee tijdens elke rit. Creo 2 accepteert een verscheidenheid aan bagagedragers voor, achter en low-rider. Wie zegt dat je niet alles aankunt?
  • JIJ HEBT DE CONTROLE: Onze meest geavanceerde en intuïtieve e-bike-bedieningseenheid. Verbindt de fiets, het Turbo OS, de Specialized App en de rijder, allemaal op een beschermd en gemakkelijk zichtbaar display. Met MicroTune is het afstemmen van de uitgangsvermogenniveaus in realtime binnen handbereik, waardoor uw bereikbeheer en prestaties worden geoptimaliseerd.
  • MASTERMIND TCU: De MasterMind TCU is het brein van de fiets. Het toont alle relevante informatie over uw rit, maakt real-time afstemming van ondersteuningsniveaus mogelijk, maakt draadloze updates mogelijk zodat uw fiets in de loop van de tijd beter wordt, en integreert naadloos met de Specialized-app voor geavanceerde afstemming, diagnostiek onderweg, aanpasbaar display en meer.
  • GLOEDNIEUWE GESPECIALISEERDE APP: De Creo 2 integreert volledig met onze Specialized App en laat u uw motorkarakteristieken personaliseren. U kunt uw ritten opnemen, uw schermen personaliseren, uw gegevens volgen, synchroniseren met andere apps en zelfs potentiële dieven tegenhouden met Turbo System Auto-Lock.