Garmin Edge 1050

De premium Edge® 1050 fietscomputer beschikt over een helder kleuren touchscreen en een batterijduur tot wel 20 uur bij intensief gebruik. Voel je veilig op de weg en ontvang waarschuwingen over gevaren die door andere fietsers worden gemeld. Wanneer je het toestel gebruikt met je compatibele smartphone en de Garmin Connect™ app, heb je bij groepsritten toegang tot berichten, klassementen en nog veel meer.

 749,95 849,95

Merk: Garmin
Artikelnummer: 010-02890-01 Categorieën: ,

De premium Edge® 1050 fietscomputer biedt een helder kleurentouchscreen, waarmee je kaarten en statistieken tot in detail kunt bekijken. De Edge 1050 heeft een batterijduur van maximaal 20 uur bij intensief gebruik en tot 60 uur in de energiebesparingsmodus. Voel je veilig op de weg dankzij waarschuwingen over gevaren die door andere fietsers worden gemeld. Bij gebruik met een compatibele smartphone en de Garmin Connect™ app heb je toegang tot berichten, klassementen en meer tijdens groepsritten. Voor individuele trainingen ondersteunt de Edge 1050 naadloos Garmin trainingsplannen voor fietsers en biedt gepersonaliseerde workouts in combinatie met een compatibele vermogensmeter en hartslagmeter. De ingebouwde luidspreker zorgt voor duidelijke aanwijzingen en bevat een fietsbel om andere fietsers en voetgangers te waarschuwen. Met Garmin Pay™ contactloze betalingen kun je onderweg gemakkelijk aankopen doen.

FACT TAGS Edge® 1050

 • Deze premium fietscomputer met helder kleurentouchscreen combineert planning, prestatietracking, superieure navigatie en veiligheidsfuncties.
 • Batterijduur: tot 20 uur bij intensief gebruik en tot 60 uur in de energiebesparingsmodus.
 • Voel je veilig op de weg met waarschuwingen over gevaren gemeld door andere fietsers of voer je eigen opmerkingen in (alleen met een compatibele smartphone).
 • Maak eenvoudig koersen direct op het toestel met behulp van het responsieve touchscreen en bekijk het type wegdek op de kaart voor meer informatie tijdens het plannen en rijden.
 • In combinatie met je compatibele smartphone en de Garmin Connect™ app ontvang je tijdens groepsritten berichten, live locaties en ongevaldetectiewaarschuwingen. Daag jezelf uit met klassementen voor klimtochten en voeg awards na de rit toe.
 • Luister naar aanwijzingen voor je workout en navigatie en gebruik de luide fietsbel op het toestel om fietsers en voetgangers te waarschuwen, dankzij de ingebouwde luidspreker.
 • Doe onderweg aankopen met Garmin Pay™ contactloze betalingen (via een ondersteunde bank).
 • Fiets met een compatibele vermogensmeter en hartslagmeter en ontvang gepersonaliseerde workouts op basis van je prestaties, herstel en meer.
 • Zie bij elke rit de resterende stijging en helling tijdens de klim met de ClimbPro klimplanner, zodat je jouw inspanning kunt meten.
 • Beheer je inspanningen met de Power Guide-functie, die vermogensdoelen tijdens een koers aanbeveelt. Power Guide biedt nu real-time stamina- en windinformatie, zodat jij je doelen tijdens de rit kunt aanpassen, indien gekoppeld met een compatibele vermogensmeter.
 • Krijg inzicht in je stamina tijdens het fietsen, zodat je kunt zien hoelang je nog kunt doorgaan, wanneer het toestel is gekoppeld met je compatibele vermogensmeter en hartslagmeter.
 • Via Map Manager met Wi-Fi®-connectiviteit kun je kaarten toevoegen, omwisselen of bijwerken op je toestel.

 

Merk

Model

Bundel, Los toestel