Castelli – Endurance Women’s Bibshort

Langduur niveau comfort voor elke rit met Castelli’s meest comfortabele zeem in een broek gemaakt voor zowel korte als de langste ritten.

 129,95

Artikelnummer: 4522048-010 Categorieën: , , Tags: , , , ,

THE POWER TO ENDURE

Het belangrijkste verhaal van deze short is het gebruik van ons befaamde top-of-the-line Progetto X2 Air Donna naadloze zeem in een overwegend traditionele short, maar in feite is elk klein detail geobsedeerd om je comfort tijdens je volgende lange endurancerit te garanderen. Een goed zeem is nutteloos zonder een goede pasvorm. De naden zijn rond het heupgebied geplaatst om een perfecte vorm op de fiets te creëren. De Endurance Evolution stof heeft een zachte gevoel terwijl het een goede compressie en uitstekende vochtregulatie biedt. En het wordt allemaal op zijn plaats gehouden met de verbazingwekkend comfortabele GIRO3 beengripper. Tijdens lange duurritten zul je Castelli’s drop-tail bretelconstructie vooral waarderen. De bredere schouderbanden zijn vrij zwevend, zodat je ze naar voren of achteren kunt kruisen. Ze trekken strak genoeg om je fietsbroek op zijn plaats te houden, maar als het nodig is rekken ze lang genoeg uit zodat je een sanitaire pauze kunt nemen zonder je jersey en bibs te hoeven uittrekken. Deze short biedt een uitzonderlijke waarde en is klaar om je blijvend comfort te leveren tijdens je langste ritten.

Product eigenschappen:

  • Comfort op duurniveau voor elke rit met Castelli’s meest comfortabele zeem.
  • Endurance Evolution stof biedt optimale spierondersteuning en voelt droger aan in bijna alle omstandigheden
  • Anatomische snede voor perfecte on-bike pasvorm
  • Bretels kunnen zowel voor als achter gekruist worden en zijn extra elastisch, zodat de fietsbroek naar beneden getrokken kan worden voor plaspauzes zonder het broekje te verwijderen
  • Dames-specifiek Progetto X2 Air Donna naadloze zeem voor nog meer comfort en verbeterde luchtstroom
  • GIRO3 beengrippers liggen plat

 

Specificaties:

Gewicht: 197 g

Temperatuur: 15°C – 38°C

Fit: Comfortabel

Merk

Kleur

Maat

, , , , ,