Specialized Loma helm

  • Mips Essential Core is een laag met lage wrijving die een glijbeweging van 10 tot 15 mm in alle richtingen mogelijk maakt. Onderzoeken wijzen uit dat dit helpt de rotatiekrachten te verminderen die bij schuine stoten op de hersenen worden overgebracht.
  • Nauwkeurig, volledig omhuld polycarbonaat omhulsel voor verhoogde duurzaamheid en eersteklas afwerking.
  • FS3 Fit System en Occipital base adjustment personaliseren de pasvorm voor comfort en stellen je in staat om de helmhoek af te stellen om ervoor te zorgen dat je helm en bril perfect op elkaar afgestemd blijven.
  • De Loma-helm is voorzien van onze 4D Brow Cooling-technologie en grote uitlaatpoorten aan de achterkant voor extra ventilatie.
  • Verstelbare Tri-Fix web splitter gecombineerd met dunne 10mm webbing voor meer comfort.
  • Loma heeft de hoogste 5-sterren Virginia Tech® Helmet Rating™ van de internationaal gerenommeerde Virginia Polytechnic Institute and State University.
  • Gewicht: 290 g (Medium)

 110,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

De Loma-helm , ontvangen voor rijders die hun avonturen niet laten bepalen door de ondergrond. of je nu over een gravelpad cruist of een steile klimbeklimt. de loma intregeert raadloos de innovatie en prestaties van topklasse die je terugvindt in onze eersteklas S-works-helmen in combinatie met een gestroomlijnde esthetiek voor de ultieme all-road uitrusting.

 

De Loma-helm is gemaakt om comfort, tijdloze stijl en vertrouwen te bieden en deelt veel van dezelfde comfort- en ventilatiefuncties als onze premium S-Works-helmen en het Mips Essential Core-systeem. Maak kennis met de gloednieuwe Loma – de perfecte helm voor weg- en gravelrijders die hoge prestaties willen combineren met comfort en functionaliteit.

5-Sterren Virginia Tech® Helm Waardering: De Loma heeft de hoogste 5-Sterren Virginia Tech® Helmet Rating van het internationaal gerenommeerde Virginia Polytechnic Institute and State University.

Opbergvak voor zonnebrillen: Opbergvak voor brillen houdt je bril veilig opgeborgen wanneer je hem uit de weg wilt halen tijdens lange beklimmingen of momenten van rust.
Ventilatie: Op het gebied van ventilatie hebben we belangrijke lessen en innovaties uit onze premium S-Works-helmen gebruikt. De Loma is voorzien van onze 4D wenkbrauwkoelingstechnologie en ontworpen interne kanalen om ervoor te zorgen dat je hoofd koel blijft wanneer de rit warmer wordt.

Mips: De Loma-helm is voorzien van het Mips Essential Core-systeem – een laag met weinig wrijving die een glijbeweging van 10 tot 15 mm in alle richtingen mogelijk maakt. Onderzoeken wijzen uit dat dit helpt de rotatiekrachten te verminderen die bij schuine stoten op de hersenen worden overgebracht.

 

Maat

, ,

Kleur

, ,