-18%

Rockhopper Elite 29

Yep, we hebben de specificaties van de Rockhopper Elite nog eens nagelezen en we kunnen het ook amper geloven. De Rockhopper Elite is een formidabele fiets.

Fiets staat rijklaar , af te halen in de winkel.

Oorspronkelijke prijs was: € 975,00.Huidige prijs is: € 799,00.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
  • De Rockhopper is een hart van goud, gepresenteerd in onze lichtgewicht en toch duurzame Premium A1 Aluminium, en voorzien van butted Aluminium buizen om het gewicht laag en de sterkte hoog te houden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een verhoogde standover clearance (afstand tussen de grond en de bovenkant van de bovenbuis), interne kabelgeleiding en de mogelijkheid om een dropper zadelpen te monteren.
  • Met als doel ervoor te zorgen dat de Rockhopper zowel de beste pasvorm als de beste prestaties biedt voor elk persoon. Ongeacht de maat, hebben we elke Rockhopper framemaat gekoppeld aan de optimale wielmaat. Het resultaat is een Rockhopper die past bij elke rijder en de zekerheid dat elke Rockhopper op het best hanteerbare wiel voor zijn framemaat rolt.
  • De Rockshox Judy TK brengt maatspecifieke veerweg naar de show in een prestatie die zeker indruk zal maken, en zorgt voor een consistente geometrie en handling, ongeacht frame- of wielmaat.
  • De hydraulische schijfremmen van Shimano zijn gemeen, maar leveren hun kracht met een geraffineerd, intuïtief gevoel.
  • Houd het eenvoudig met een duurzame 1×11 Shimano Deore-aandrijving die veel bereik biedt, samen met een achterderailleur met een koppeling die ervoor zorgt dat je rustig blijft rijden en je ketting blijft zitten.
  • Combineer de uiterst betrouwbare naven van Formula met onze haakloze Stout-velgen met een binnendiameter van 25 millimeter voor een hattrick voor je wielset: sterk, licht en duurzaam.