Assos – MILLE GT 3/3 WINTER JACKET EVO

Een laag volume, regularFit winterjack, met een mix van NEOS softshell-textiel en fleece-backed RX voor doelgerichte bescherming, warmte en ademend vermogen in koude winterse rijomstandigheden

 259,95

Merk: Assos
Artikelnummer: MILLE GT 3/3 JACKET EVO Categorieën: , , Tags: , ,

ACHTER HET PRODUCT

We hebben de Winter EVO ontworpen voor de toegewijde rijder die het hele jaar door buiten wil rijden, met strategisch geplaatste textielen die niet alleen zijn geoptimaliseerd voor bescherming en comfort in koude winterse omstandigheden, maar ook voor de voorwaartse lichaamshouding op de racefiets. Combineer de EVO met een Winter Skin Layer voor de meeste winterse omstandigheden.

 

TECHNOLOGIEOVERZICHT

DE FIJNERE DETAILS

  • Triple Ramp Pockets: De flexibele stofpanelen die in elk van de drie zakken zijn genaaid, creëren ‘kleppen’ voor de benodigdheden die u op de fiets meeneemt en bedekken de inhoud zodat deze veilig en stabiel opgeborgen is.
  • 2W waistWave: Steekconstructie op de taille die de natuurlijke rek van het textiel van het voorpaneel behoudt, zonder elastisch materiaal.
  • Reflective Accents: Op de zijkanten van de middenzak geplaatst voor meer zichtbaarheid in omstandigheden met weinig licht.
  • Samenstelling: 46%PA/35%PL/19%EA