De Wilier Luna is een racefiets voor recreatieve fietster. Volledig heroverwogen en opnieuw ontworpen. Met nieuwe kleuren, een geometrie en componenten volledig afgestemd op de vrouwenwereld. Het onmiskenbare merkteken van Wilier Triestina in een racefiets voor recreatieve fietster.

Voor het nieuwe seizoen is het frame volledig heroverwogen en opnieuw ontworpen. Met dubbel gesneden aluminium en technische details die hem een modern en technologisch geavanceerd uiterlijk geven. Van de geïntegreerde derailleur kabels tot de 27,2 mm diameter zadelpen. De monocoque carbon voorvork en de gedifferentieerde balhoofdbuis. Deze laatste heeft gedifferentieerde diameters en wordt voorzien van speciale lagers. Ze heeft een schuine en gebogen bovenbuis, waarborg voor een beter comfort. Een onmiskenbaar kenmerk van de high-end Wilier Triestina frames. De Wilier Luna wordt afgemonteerd met de Shimano Tiagra groep. Goed voor vele probleemloze kilometers rijplezier.

Kom deze Luna bekijken bij de Wilier specialist van de BeNeLux; Italworks in Overasselt. Of bekijk ons volledige Wilier gamma, fietsen, kleding en accessoires op www.italworks.nl