Specialized Roubaix 2019
Specialized Roubaix 2019
Specialized Roubaix

Nieuwe Specialized Roubaix

Door toepassing van een geavanceerde technologieën, heeft Specialized een fiets ontwikkeld die meer aerodynamisch is dan de Tarmac SL6 en lichter is dan de Venge. De meest geavanceerde fiets die men tot op heden gemaakt heeft. De nieuwe Specialized Roubaix!

 • Specialized Roubaix (MODELJAAR 2021)
  Roubaix (MODELJAAR 2021)
   2.499,00
 • Specialized Roubaix Sport Gloss Ice Blue/Carbon/Tarmac Black (MODELJAAR 2021)
  Roubaix Sport (MODELJAAR 2021)
   2.999,00
 • Specialized Roubaix Comp - Gloss Clay:Chameleon (MODELJAAR 2021)
  Roubaix Comp (MODELJAAR 2021)
   3.999,00
 • Specialized Roubaix Expert - Gloss Blush:Black (MODELJAAR 2021)
  Roubaix Expert (MODELJAAR 2021)
   5.499,00
 • Specialized Roubaix Pro (MODELJAAR 2021)
  Roubaix Pro (MODELJAAR 2021)
   7.199,00
 • Roubaix Pro – SRAM Force ETAP AXS
  Roubaix Pro – SRAM Force ETAP AXS (MODELJAAR 2020)
   6.999,00
 • S-Works Roubaix – SRAM Red ETAP AXS
  S-Works Roubaix – SRAM Red ETAP AXS (MODELJAAR 2020)
   11.199,00

Overwinning op de Hel

Na 15 jaar ontwikkeling en 7 Parijs-Roubaix overwinningen later, is men erin bij Specialized erin geslaagd om de snelste machine voor op de kasseien af te leveren. Een fiets die meer snelheid, controle en mogelijkheden biedt dan voorheen. De nieuwe Roubaix is Specialized’s snelste en meest bekwame fiets tot op heden, voor op de kasseien van de Hell van het Noorden tot op uw favoriete klinkerwegen in uw regio.

Future Shock 2.0

Door middel van de Future Shock die bovenop het frame geplaatst is en die de oneffenheden van de weg voor je wegneemt. Wat zorgt voor een soepel rijgedrag zonder de controle over de fiets of efficiëntie te verliezen. Met een 20mm veerweg zorgt de nieuwe Future Shock 2.0 voor meer comfort voor de rijder. Met een eenvoudig toegankelijke knop op de stuurpen is het mogelijk om de demping tijdens het rijden naar wens aan te passen.

 Pavé-zadelpen 

De nieuwe flexibele en aerodynamische Pavé-zadelpen met hetzelfde D-vormig ontwerp als bij de zadelpen van de Tarmac. Een aerodynamische zadelpen zonder zware constructieve toevoegingen aan de fiets. Bestaat uit een ingebouwde flex en een nieuwe drop-clamp die zich in het frame bevindt. Alles voor een perfecte balans en een gebalanceerd en soepel gebruik van de fiets op elk terrein

Rider-First Engineered ™ 

Voor de perfecte balans tussen aerodynamica, gewicht en conformiteit zorgt het nieuwe Roubaix frame.  Licht in gewicht dankzij de constructie van FACT 10r Carbon. De Free Foil Shape -buizen die uiterlijk overeenkomen met die van de Venge hebben vele testen in de Win-Tunnel aangegeven ze ook meer aerodynamisch zijn dan die van de Tarmac SL6. Middels het Rider-First Engineered ™ concept zorgt het ontwerp voor een optimale stijfheid en flexibiliteit in alle maten, evenals een framegewicht van minder dan 900 gram (Maat 56). Dus de rijcapaciteiten van de fiets zijn voor alle maten gelijk of je nu een 44 cm of een 64 cm frame rijdt.

Meer…………

Bekijk ook het gehele Specialized programma Specialized racefietsen dat wij u bieden.
Bovendien vindt u op de op de site van Specialized meer en nadere informatie over de nieuwe Roubaix.

Bekijk de review van de Specialized Roubaix Comp