-22%

Sidi Jarin

  • Bovenwerk: Techpro
  • Techno-3 systeem voor een optimale pasvorm
  • Soft Instep 4 sluitsysteem voor de perfecte pasvorm
  • Sidi verstelbare hielsteun
  • Vervangbare hielzone
  • Sidi SRS carbon zool voor comfort in alle weersomstandigheden en een uitstekende krachtoverdracht

 329,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De Sidi Jarin mountainbikeschoen is het topmodel van Sidi. Met de stijve full carbon zool breng je de kracht direct over op het pedaal zonder door te buigen waardoor elke trap raak is. Op de bovenzijde van de schoen vind je 2 sluitsystemen. Dit is het Tecno-3 systeem van Sidi waarmee je de schoen makkelijk afstelt. Het draad van dit Tecno-3 systeem zorgt ervoor dat de schoen gelijkmatig over de voet aangetrokken wordt om drukpunten te voorkomen. Om glibberen te voorkomen mocht je eens naast de fiets stappen is de zool van de Sidi Jarin voorzien van rubberen elementen zodat je niet uitglijdt op nat en blubberig terrein. Eventueel zijn hier nog extra studs in te draaien voor nog meer grip, deze zijn los bij te bestellen.

Ben jij op zoek naar een uiterst stijve fietsschoen voor op de mountainbike die makkelijk af te stellen is aansluit bij jouw hoge eisen? Dan is de Sidi Jarin de perfecte schoen voor jou!

Technologie

Soft instep 4 systeem
Anatomisch gevormde, comfortabele riem bovenop de voet in combinatie met een zacht en thermisch gevormd materiaal. De riem verdeelt de druk gelijkmatig over voetboog, kan aan weerszijden worden afgesteld om een perfect gecentreerde positie te bereiken en is bovendien vervangbaar.

Tecno-3 systeem
Met het nieuwe Tecno-3 mechanisme kun je de schoen over de gehele lengte sluiten waarbij deze zich aanpast aan de vorm van jouw voet en zo een individuele pasvorm biedt. De betrouwbare en compleet vervangbare sluiting is verbeterd met een nieuwe draad waardoor het systeem nog sneller en gemakkelijker kan worden afgesteld.

MTB SRS Carbon zool
De Sidi MTB SRS Carbon zool is sterk en duurzaam, verhoogt het prestatieniveau en is verminderd in het gewicht. De MTB SRS Carbon zool is voorzien van vervangbare inserts op de teen- en hiel en kunnen verbonden worden aan de zool van de schoen. Bovendien is het uitgerust met een innovatieve vervangbare plaat, die de schade voorkomt van het contact tussen de zool en het pedaal. De Ground MTB SRS inserts en de plaat kunnen gemakkelijk verwijderd- en vervangen worden.

Gebruikerstips