Plezier in het fietsen, zonder klachten!
Vind je ideale fietspostitie met het bikefitting.com fietsmeetsysteem.

Fietsen voor het plezier, comfortabel en zonder klachten. Een optimale fietshouding is daarbij essentieel. Daar ligt onze uitdaging! Van een snelle statische fietsmeting tot gedetailleerde dynamische fietsanalyse voor een optimale comfortabele fietspositie. Dit geldt voor elke fietser, van e-biker tot racefietser, trekkingsfietser tot triatleet, mountainbiker tot racefietser; voor elk type fietser hebben wij een oplossing. Of het doel nu een recreatief ritje is in de omgeving, of een grote fietstoertocht van 225 kilometer. Voor amateurs en professionals bieden wij een ideale fietsafstelling voor ieders doel.

Het optimaliseren van de fietsafstelling is niet alleen voor het verbeteren van de prestaties, maar ook voor het verbeteren van comfort en het verminderen van klachten. Een groot aantal van de fietsers heeft tijdens of na het fietsen klachten. Deze klachten hebben diverse oorzaken die met onze nieuwe apparatuur bekeken kunnen worden.

Naast het correct afstellen van de fiets op basis van de lichaamsmaten is de nieuwe Position Simulator ontwikkeld. Met deze pasfiets kan je de gemeten afstelling uitproberen. Zo kunnen zadels en sturen getest worden en de zadelpositie verder geoptimaliseerd. Uniek is de nieuwe 3D Pedaling Analyzer, waarbij links én rechts precies gemeten wordt hoe de fietser presteert. Er wordt gelet op schoenplaatjes, schoenen en zolen om zo een symmetrische en optimale prestatie te kunnen bevorderen. Dit leidt niet alleen tot prestatieverbetering voor professionals en amateurs, maar ook voor een beter fietscomfort voor mensen waar het plezier belangrijk is.

Met behulp van de lasergestuurde XY tool wordt zadelhoogte, zitpositie achter de trapas (voor een optimale krachtoverbrenging op de pedalen), stuurpenhoogte en stuurpenlengte optimaal afgesteld. Met behulp van deze meting kan je ervaren wat voor jou de optimale fietspositie is en daarmee het plezier, comfort én de prestaties van het fietsen verhogen! Laat je dus voor een nieuwe, óf je huidige fiets adviseren en opmeten bij een van onze bikefitting medewerkers.

Afspraak plannen