-6%
Sealskinz-Waterproof-Heated-Cycle-Glove
Sealskinz-Waterproof-Heated-Cycle-Glove-2

Sealskinz waterdichte, verwarmde handschoenen

De Sealskinz Waterproof Heated Glove is gemaakt voor koud weer. De handschoen bestaat uit een drielaagse constructie voor warmte, duurzaamheid en waterdichtheid. Ook zijn ze voorzien van reflecterende elementen.
Via een usb kunt u de accu laden , De accu zit tijdens het dragen in een daarvoor apart vakje in de handschoen zodat u heerlijke warme handen hebt.
Deze is in te stellen in 3 standen.

 189,00

Artikelnummer: Sealskinz-glove Categorieën: , , Tags: ,

Specificaties:

 • Ingebouwd verwarmingselement
 • Waterdicht
 • Reflecterende elementen
 • Handpalm van geitenleer voor extra gevoel en duurzaamheid
 • Koude handen kunnen een echte beperking zijn wanneer je door wilt fietsen in de winter. Niet alleen is het heel vervelend en onprettig, het kan ook onveilig zijn wanneer je de remmen niet goed meer kunt bedienen. Wil je doorfietsen bij de allerkoudste temperaturen? Dan zijn de Upwell handschoenen van Sealskinz een hele goede optie.Voor de zwaarste omstandigheden
 • De handschoenen zijn ten eerste fantastisch geïsoleerd en zijn zowel water- als winddicht. Van de drielaagse constructie zorgt de binnenste laag ervoor dat de temperatuur gereguleerd wordt, de middelste laag zorgt voor het tegenhouden van water en de buitenste laag beschermt jouw handen tegen de wind.Elektrisch verwarmingselement
  Toch kunnen de beste handschoenen niet alle invloed van de elementen tegenhouden, daarom hebben deze handschoenen een extra verwarmingselement dat met USB opgeladen kan worden. Dit verwarmingselement zorgt ervoor dat je handen extra verwarmd worden zodat jij zonder koude handen kunt blijven fietsen in de zwaarste omstandigheden.

  Praktisch in gebruik
  Het verwarmingselement is te bedienen en kent drie standen, de stand bepaalt ook de batterijduur. Daarbij hebben de handschoenen reflecterende elementen waarmee je jouw zichtbaarheid vergroot, wel zo veilig.

Maat

, ,

Merk

Kleur