Uitverkocht

Tarmac SL6 (MODELJAAR 2021)

Toen we de Tarmac ontwikkelden, wilden we niet alleen dat hij snel was. We wilden dat het overal snel zou zijn. Lange beklimmingen, winderige vlaktes, Tour-etappes, lokale granfondo’s – we hebben een racefiets gebouwd om de meest complete te zijn die er is. Hoe doen we dat? We zijn begonnen met ons Rider-First Engineered ™ -frame met een perfect afgestemde rijkwaliteit voor elke maat. Vervolgens een serieuze aero-technologie aan toegevoegd die hem 30 seconden sneller maakt dan de Tarmac SL5 over 40 kilometer en daarnaast ook 20% lichter maakt. Niets is lichter, sneller en beter te hanteren.

Deze Tarmac wordt geleverd met betrouwbare specs, zoals 10-speed Shimano Tiagra mechanisch schakelen, snel stoppende hydraulische schijfremmen, duurzame Axis Sport Disc-wielen en ons favoriete Power-zadel.

 2.399,00

Artikelnummer: 90621-7000 Categorieën: , Tags: ,
  • Voor de constructie van de Tarmac hebben we geavanceerde aerospace- composiet optimalisatie software gebruikt om de constructie en lay-out van onze nieuwe FACT 9r carbon te revolutioneren.
  • 500 stukjes die 7 verschillende maten creëren met dezelfde afgestelde rit – dat is Rider-First Engineered ™. We onderzoeken elke laag carbon op elke framemaat om ervoor te zorgen dat al onze prestatiedoelen worden gehaald. Om ervoor te zorgen dat je de perfecte rit krijgt, krijgt elk frame een uniek layup-schema met verschillende laagopstellingen, oriëntaties, hoeveelheden materiaal in specifieke gebieden en soms zelfs exclusieve diktes en soorten carbon.
  • Aerodynamica is het belangrijkste gegeven dat we kunnen verbeteren om jou sneller te maken, maar met de Tarmac hebben we aero-functies toegevoegd zonder enige consequenties voor het gewicht. Door ontwikkeling werden gebieden ontdekt waar we gratis aerodynamica konden toevoegen – een nieuwe vorkvorm en een lager geplaatste seatstay met aero-buizen. Het resultaat? Een Tarmac die ongeveer 30 seconden sneller is over 40 kilometer.
  • De bijgewerkte geometrie is gebaseerd op talloze Retül-gegevenspunten en professionele input van de berijder. Dit stelde ons in staat om een Performance Road Geometry te ontwikkelen die de combinatie van een responsief front-end en korte wielbasis perfectioneert, wat een onmiddellijke respons en een optimale krachtoverdracht oplevert.