Uitverkocht

Turbo Levo Hardtail (MODELJAAR 2020)

De Turbo Levo Hardtail heeft alles wat een snelle 29er leuker en efficiënter maakt. De kractige 1.2 E-motor geeft een natuurlijk gevoel aan uw trapinspanningen. Dit is een fiets die is gebouwd om je rit snel en zonder extra inspanning te rijden.

 2.599,00

Artikelnummer: 95120-7300 Categorieën: , Tags: ,

De Turbo Levo Hardtail heeft alles wat een snelle 29er leuk en efficiënt maakt … en maakt het dan nog beter Hoe? Door het toepassen van de Turbo technologie. Zijn 1.2 E-motor geeft u een krachtig en natuurlijk gevoel bij al  uw trapinspanningen. Deze fiets is gebouwd om je tocht te versnellen, zonder daarbij extra inspanningen te leveren.

Deze Hardtail biedt net als onze andere trail-fietsen snelheid en wendbaarheid. Een perfecte pasvorm, ultrakorte chain stays voor wendbaar rijgedrag. Ook een lage trapas waardoor het voelt alsof de fiets aan het pad vastgelijmd is. Het voelt als een geweldige mountainbike voor alle omstandigheden.

De 1.2 E motor van de fiets voegt soepel en stil vermogen toe aan uw pedalen en maakt klimmen op de steilste paden vrijwel moeiteloos. Bovendien kunt u dat vermogen aanpassen om accu inhoud te besparen en de meeste kilometers te halen uit elke rit. Onze custom motoren zorgen direct voor vermogen op het moment dat u het nodig hebt en constante kracht over uw gehele trapfrequentiebereik.

Eigenschappen:
• M5 premium aluminium frame is licht maar sterk, behendig en toch zelfverzekerd.
• Soepele, natuurlijke krachtondersteuning dankzij onze aangepaste motoren en software.
• SR Suntour XCM32 29 met 100 mm vering.

Meer informatie over deze Specialized Turbo Levo Hardtail
Bekijk ook uit de groep de Specialized Turbo Levo Hardtail Comp

Kleur

,

Maat

, , , ,

Merk