3 op voorraad

S-Works Roubaix Frameset

  • Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Roubaix mag verwachten. De S-Works FACT 11r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De nieuwe Future Shock ‘vering’ aan de voorzijde zorgt voor meer comfort dan je ooit voor mogelijk had gehouden.
  • FACT carbon CG-R zadelpen met geïntegreerde elastomeer om vibraties en trillingen op te vangen.
  • De legendarische CeramicSpeed trapas-lagers zorgen ervoor dat er geen kostbare watts verloren gaan.

 3.499,00

SKU: 74419-0261 Categorieën: , Tags: ,

Hoe soepeler je over de weg rolt, des te sneller je bent. En of je nu over de kasseien van Noord-Frankrijk rijdt of gewoon over die ene slechte weg bij jou in de buurt, de S-Works Roubaix zal je rit voorgoed veranderen.

Het frame, opgebouwd aan de hand van onze FACT 11r carbonvezels, is een van de lichtste frames dat we ooit hebben gemaakt. De ongekende stijfheidswaarden en de nieuwe, snellere en efficiëntere geometrie zorgen voor ongeëvenaarde rijeigenschappen, maar dankzij slim ontwerpwerk hebben we de pasvorm en zitpositie van onze befaamde SL4 kunnen bewaren.

We horen je al denken: “Maar hoe zit het nou met die vering?” We noemen het Future Shock, een zuiger in de balhoofdbuis met 20 mm veerweg. We hebben deze technologie samen met McLaren Applied Technologies ontwikkeld, en het stelt ons in staat om meer verticale flexibiliteit dan ooit te creëren. We zullen je de natuurkundeles besparen, maar we hebben ontdekt dat we door te focussen op verticale flexibiliteit meer snelheid en comfort kunnen bieden dan ooit. Van alle fietsen die we aan de hand van ons Rolling Efficiency Model hebben getest, scoort de nieuwe Roubaix beter dan alle andere fietsen op de markt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S-Works Roubaix Frameset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *