Uitverkocht

Rockhopper Sport 29 (MODELJAAR 2021)

De Rockhopper Sport gooit het handboek weg als het gaat om het plaatsen van prestatiepunten, terwijl je een serieuze verdediging speelt namens je portemonnee. Game-ready met Tektro hydraulische schijfremmen, Altus Shimano schakeling en een SR SunTour XCM-vork die is gebouwd om te werken, de Rockhopper Sport zorgt voor de overwinning op elke willekeurige zondag – en de rest van de week trouwens ook.

 599,00

Artikelnummer: 91520-6500 Categorieën: , Tags: ,
  • De Rockhopper is een hart van goud, gepresenteerd in onze lichtgewicht en toch duurzame Premium A1 Aluminium, en voorzien van double butted Aluminium buizen om het gewicht laag en de sterkte hoog te houden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een verhoogde standover clearance (afstand tussen de grond en de bovenkant van de bovenbuis), interne kabelgeleiding en de mogelijkheid om een dropper zadelpen te monteren. Met als doel ervoor te zorgen dat de Rockhopper zowel de beste pasvorm als de beste prestaties biedt voor elk persoon. Ongeacht de maat, hebben we elke Rockhopper framemaat gekoppeld aan de optimale wielmaat. Het resultaat is een Rockhopper die past bij elke rijder en de zekerheid dat elke Rockhopper op het best hanteerbare wiel voor zijn framemaat rolt.
  • 2x Shimano Altus-schakeling handelt de aandrijflijn af terwijl jij je op de rit concentreert.
  • Een duurzame Formula naaf en SunRace 9-speed cassette laten je soepel rollen en beloven talloze kilometers met probleemloze prestaties.
  • Reageer in snelheid en versterk je zelfvertrouwen met krachtige remmen door Tektro’s M275 hydraulische schijfremmen.