Uitverkocht

Rockhopper Comp 27.5 2x (MODELJAAR 2021)

Schakel je versnellingen omhoog en omlaag met de Shimano 2×9-aandrijving op de Rockhopper Comp 2x. Het maatspecifieke Premium A1 Aluminium frame is de perfecte partner met een geometrie waarmee je bochten en jumps kunt aanvallen met scherpe, responsieve handling en de afdalingen kunt aanpakken met zelfverzekerde stabiliteit. Een SR SunTour XCM-vork krijgt onze RxTune-behandeling en de hydraulische schijfremmen houden controle, terwijl een geweldige wielset met Shimano-naven betekent dat je genoeg opties hebt om je kracht over te brengen en tractie te behouden.

 699,00

Artikelnummer: 91520-2000 Categorieën: , Tags: ,
  • De Rockhopper is een hart van goud, gepresenteerd in onze lichtgewicht en toch duurzame Premium A1 Aluminium, en voorzien van double butted Aluminium buizen om het gewicht laag en de sterkte hoog te houden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een verhoogde standover clearance (afstand tussen de grond en de bovenkant van de bovenbuis), interne kabelgeleiding en de mogelijkheid om een dropper zadelpen te monteren. Met als doel ervoor te zorgen dat de Rockhopper zowel de beste pasvorm als de beste prestaties biedt voor elk persoon. Ongeacht de maat, hebben we elke Rockhopper framemaat gekoppeld aan de optimale wielmaat. Het resultaat is een Rockhopper die past bij elke rijder en de zekerheid dat elke Rockhopper op het best hanteerbare wiel voor zijn framemaat rolt.
  • Met Rx Tune op de Rockhopper brengt de Lockout-uitgeruste SR Suntour XCM met aangepaste Multi-Circuit demping maat-specifieke rij- en veersnelheden naar het terrein met prestatie die zeker indruk zal maken. Tegelijkertijd zorgt het voor een consistente geometrie, handling en vering, ongeacht het frame of de wielmaat.
  • De 2×9 Shimano shifters zorgen voor de aandrijflijn terwijl jij je concentreert op de rit.
  • Combineer de betrouwbare naven van Shimano met onze 25 mm binnendiameter, haakloze Stout velgen: sterk, licht en duurzaam.
  • Prachtig, en tegelijkertijd beestachtig. De Shimano MT200 hydraulische schijfremmen bijten met een gemene beet maar leveren hun kracht met een verfijnd, intuïtief gevoel om prestaties te leveren die ver boven hun prijsklasse uitstijgen.