Uitverkocht

Rockhopper 26 (MODELJAAR 2021)

Betere prestaties. Meer waar voor je geld. Simpelweg een betere Rockhopper. Door elke framemaat aan de juiste wielmaat te koppelen en de vering per framemaat af te stellen (onze RX tune), is de nieuwe Rockhopper een beter presterende fiets zonder dat de prijs omhoog ging. Shimano en MicroSHIFT bekommeren zich over de aandrijving. De 2×8 setup bewijst op elk terrein zijn waarde en de mechanische Radius CX7 schijfremmen tillen de prijs/kwaliteit verhouding van deze fiets naar een nog hoger niveau. Noem de Rockhopper gerust de buitenkans van het jaar.

 549,00

Artikelnummer: 91820-8000 Categorieën: , Tags: ,
  • De Rockhopper is een hart van goud, gepresenteerd in onze lichtgewicht en toch duurzame Premium A1 Aluminium, en voorzien van double butted Aluminium buizen om het gewicht laag en de sterkte hoog te houden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een verhoogde standover clearance (afstand tussen de grond en de bovenkant van de bovenbuis), interne kabelgeleiding en de mogelijkheid om een dropper zadelpen te monteren. Met als doel ervoor te zorgen dat de Rockhopper zowel de beste pasvorm als de beste prestaties biedt voor elk persoon. Ongeacht de maat, hebben we elke Rockhopper framemaat gekoppeld aan de optimale wielmaat. Het resultaat is een Rockhopper die past bij elke rijder en de zekerheid dat elke Rockhopper op het best hanteerbare wiel voor zijn framemaat rolt.
  • Met Rx Tune op de Rockhopper brengt de SR Suntour XCE maatspecifieke travel en veerwaarden naar de trail met prestaties die indruk zullen maken. Tegelijkertijd zorgt het, ongeachte de framegrootte, voor een consistente geometrie, handling en veringsprestaties.
  • Een duurzame Formula naaf en SunRace 8-speed cassette zorgen ervoor dat je soepel rolt zonder gedoe.
  • Radius CX-7-schijfremmen zorgen voor betrouwbaar en consistent remmen in alle trail omstandigheden.